Menu

Søg på sitet

Optima

Kunsten at investere

Optima er en familie af investeringsfonde, som underliggende investerer i aktier og obligationer. Når du investerer i Optima, investerer Optima i flere hundrede nøje udvalgte aktier og obligationer for dig. Det er en fordel, da du mindsker risikoen ved at sprede dine investeringer.

BankInvest tilbyder Optima i fem risikoprofiler, hver i en akkumulerende og udbyttebetalende udgave. For at finde ud af hvilken afdeling der passer bedst til dig, er det vigtigt, at du kender din risikoprofil og din investeringshorisont. Det kan din rådgiver i dit pengeinstitut hjælpe dig med at fastlægge.

 

Introduktion til Optima v/chefporteføljeforvalter Peter Lorin Rasmussen

Kunsten at investere

Optima kommer i fem forskellige varianter med hver sin risikoprofil. Optima 10, Optima 30, Optima 55 og Optima 75 har navn efter, hvor stor den typiske eller neutrale aktieandel er. Den risiko, du løber, vil tilsvarende typisk være højere, jo flere aktier du har i din portefølje. Ønsker du kun obligationer, skal du vælge Optima Rente.

Navn
Afkast i dag
ISIN
Risiko
Indre værdi
Afkast i dag
År til dato
Indløsning
Emission
Data fra
Seneste måned
1 år
3 år
5 år
7 år
10 år
ISIN
2020
2019
2018
CI/VI Prospekt Regnskab Vedtægter Investorbrev Bæredygtigt aftryk Faktaark
Kurserne opdateres løbende over dagen. Fra kl. 9–17 bliver der overført kurser hvert 5. minut, såfremt der er nye kurser. "Afkast i dag" viser ændringen fra dagens seneste kurs op i mod seneste lukkekurs.
Alle udbytter er udtrykt i procent.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld