Menu

Søg på sitet

SFDR

Disclosure-forordningen

Den 10. marts 2021 trådte en ny EU-lov om bæredygtighedsrelaterede oplysninger (også kaldet SFDR eller Disclosure-forordningen) i kraft.

Disclosure-forordningen er et sæt regler for, hvordan der skal oplyses om bæredygtighed – både på overordnet virksomhedsniveau og på produktniveau for de enkelte afdelinger. Formålet med reglerne er at give investorerne bedre bæredygtighedsrelaterede informationer.

BankInvest er omfattet af reglerne som både finansiel markedsdeltager og finansiel rådgiver igennem koncernselskaberne BI Asset Management Fondsmæglerselskab A/S og investeringsforvaltningsselskabet BI Management A/S.

BankInvest har vedtaget følgende politikker og erklæringer, der sikrer, at BankInvest lever op til forpligtelserne i Disclosure-forordningen.

Derudover kan de bæredygtighedsrelaterede oplysninger om hvert finansielle produkt findes under de enkelte afdelinger. Se oversigt over alle produkter/ansvarlighed.

For at læse mere om hvordan BankInvest generelt arbejder med bæredygtighed, henvises der til punktet Sådan arbejder vi herunder

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld