Menu

Søg på sitet

Samarbejdspartnere

BankInvests fonde kan handles i alle landets pengeinstitutter

BankInvests fonde kan købes gennem alle landets pengeinstitutter, ligesom du når som helst kan sælge igen til den gældende kurs. Du kan også handle fondene hos online-netmæglere.

Vi anbefaler, at du altid søger professionel rådgivning, inden du investerer.

Kontakt dit pengeinstitut

Samarbejde med eksterne forvaltere

I BankInvest fokuserer vi på vores kernekompentencer inden for forvaltning af aktie- og obligationsfonde. Derudover samarbejder vi med en række eksterne kapitalforvaltere for at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af investeringsprodukter.

Eksterne forvaltere

 • Columbia Threadneedle med 478 mia. dollars under forvaltning og hovedsæde i London er en del af den amerikanske Finanskoncern Ameriprise.

  Strategien er bygget op om fundamental aktieudvælgelse af en globale portefølje på 60-90 aktier med fokus på kvalitets-vækst.

 • Jyske Capital, der indgår i Jyske Bank-koncernen, og det London-baserede Man GLG, forvalter porteføljen efter en såkaldt ”core/satelite”-model.

  Jyske Capital tager som ”core”-forvalter hånd om hovedparten – kernen - af formuen. Her investeres pengene bredt med forholdsvis lav risiko.

  Man GLG har som ”satelite”-forvalter” friere rammer til at håndplukke de investeringer, som vurderes at give det højeste afkast. Dermed følger også højere risiko.

  De to forvaltere arbejdere uafhængigt af hinanden og bidrager således med hver deres del til fondens samlede afkast.

 • Royal London Asset Management er en del af Storbritanniens største gensidige forsikringskoncern, Royal London, der blev grundlagt for 150 år siden.

  Royal Londons strategi med at købe obligationerne i slutningen af deres løbetid og holde dem til udløb, er med til at reducere konkursrisikoen. De hyppigere reinvesteringer giver samtidig hurtigere mulighed for omlægge porteføljen til højere kuponrenter, hvis renterne stiger. Fonden investerer globalt i virksomhedsobligationer fra USA og Europa samt i mindre omfang Latinamerika og Asien.

 • Vontobel Asset Management med 128 mia. schweiziske franc (882 mia. kroner, ult. 2019) under forvaltning er en globalt opererende porteføljeforvalter med hovedsæde i Schweiz. Vontobels investeringstilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at selskaber med et dokumenteret højt afkast på den investerede kapital (ROIC) og en stærk positionering i deres branche er de bedste investeringer over tid.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld