Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Chefstrateg: Gode udsigter for amerikanske aktier

  Mange danske investorer har en forkærlighed for danske aktier. Det er helt naturligt. Men ifølge chefstrateg, Jakob Vejlø, bør vi også holde øje med, hvad der foregår på den anden side af Atlanten.

  1. september 2023

 • Chefstrateg: Kommer ulven? Og hvornår?

  Krisestemningen er tydeligt på retur blandt forbrugerne, godt hjulpet på vej af faldende energipriser og lavere inflation. Det må dog ikke friste nogen til at smide alle æg i samme kurv - krisesnakken er langtfra helt aflyst.

  21. juni 2023

 • Chefstrateg: Sådan vil kunstig intelligens gøre verden rigere

  Om to år kan op til 90 procent af alt indhold på nettet være skabt af kunstig intelligens. Det kommer til at bidrage massivt til den økonomiske vækst og velstand. Kagen bliver simpelthen større - men vi skal forstå at skære den rigtigt.

  22. maj 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Aktiemarkederne er tilbage på årets toppe, frygten for bankkrise er faldet, og der er positive økonomiske tendenser med faldende inflation i sigte. Se med når Jakob Vejlø gennemgår update fra finansmarkederne.

  19. april 2023

 • Cookie- & privatlivspolitik

  Cookie- & privatlivspolitik gældende for BI Holding A/S (BIH) samt datterselskaberne BI Management A/S (BIM) og BI Asset Management Fondsmæglerselskab (BIAM)

  19. juni 2020

 • Kriser fører også noget godt med sig

  Set fra et økonomisk og finansielt synspunkt er der flere afgørende områder, der blinker grønt i coronaens skygge. Det handler om teknologi og adfærdsændringer, der vil indebære bedre og mere effektive løsninger til gavn for den samlede velstand.

  28. maj 2020

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld