Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra finansmarkederne

  Allerede et par måneder inde i 2024 er aktiemarkedet i god form. Verdensøkonomien har det bedre end forventet, og bedre afkastperspektiver venter forude. Se med når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med en update fra finansmarkederne.

  23. februar 2024

 • Update fra finansmarkederne

  2023 var et godt år på de finansielle markeder, og 2024 er begyndt godt med et ledende aktieindeks S&P500, der flirter med den magiske kurs 5.000. Se med, når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med årets første Update fra finansmarkederne.

  24. januar 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Vi kan se tilbage på et 2023 med rigtig gode afkast på de finansielle markeder. Globalt set har aktiemarkedet givet 20% i afkast. Det er langt over normalen. Se med når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med årets sidste Update fra finansmarkederne.

  20. december 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Midt i efteråret blæser der nye friske vinde over de finansielle markeder. Et rentefald har stimuleret aktierne, der pt. kan notere et plus på hele 14% for året på globale aktier.

  17. november 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Stigende obligationsrenter presser for øjeblikket aktiekurserne, og den opblussede konflikt i Mellemøsten hjælper ikke ligefrem på markedstemningen.

  24. oktober 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Finansmarkederne påvirkes lige nu af både negative og positive økonomiske kræfter. Hvis renten falder til ro og inflationen klinger af, kan aktierne stige yderligere. Men der er stor usikkerhed, understreger chefstrateg Jakob Vejlø

  20. september 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Hvis man ved årets start havde forudset det opsving, som vi har været vidne til, ville man have lydt som en jubeloptimist. Det ser med andre ord positivt ud over en bred kam, og ”Blød landing for 2023” synes at være det dominerende tema i øjeblikket.

  17. august 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Efter stærkt 1. halvår: Hvad kan vi forvente i resten af 2023? Første halvdel af 2023 blev en mere positiv oplevelse, end mange nok havde forventet, både økonomisk og finansielt.

  7. juli 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  USA og Europa oplever opbremsning i væksten og tilbagegang i industrien, mens betydelig aktivitet i servicesektoren, faldende energipriser og lav arbejdsløshed i USA skaber optimisme.

  14. juni 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Trods forskellige dynamikker og tendenser rundt om i verden i årets første måneder, er den globale økonomi kommet ganske godt fra start og afkastudviklingen har indtil videre været tilfredsstillende.

  11. maj 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Det er sjældent, vi citerer Lenin, når vi taler om de finansielle markeder. Men citatet passer faktisk meget godt til de seneste ugers begivenheder, der har budt på meget store bevægelser, finansiel uro og banker i krise på begge sider af Atlanten.

  17. marts 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  På trods af krig i Europa og stigende renter er der små tegn på forår i luften. Også på de finansielle markeder hvor prognoserne viser forsigtig økonomisk fremgang – og ikke recession.

  23. februar 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld