Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra Finansmarkederne

  Finansmarkederne påvirkes lige nu af både negative og positive økonomiske kræfter. Hvis renten falder til ro og inflationen klinger af, kan aktierne stige yderligere. Men der er stor usikkerhed, understreger chefstrateg Jakob Vejlø

  20. september 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Hvis man ved årets start havde forudset det opsving, som vi har været vidne til, ville man have lydt som en jubeloptimist. Det ser med andre ord positivt ud over en bred kam, og ”Blød landing for 2023” synes at være det dominerende tema i øjeblikket.

  17. august 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Efter stærkt 1. halvår: Hvad kan vi forvente i resten af 2023? Første halvdel af 2023 blev en mere positiv oplevelse, end mange nok havde forventet, både økonomisk og finansielt.

  7. juli 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  USA og Europa oplever opbremsning i væksten og tilbagegang i industrien, mens betydelig aktivitet i servicesektoren, faldende energipriser og lav arbejdsløshed i USA skaber optimisme.

  14. juni 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Trods forskellige dynamikker og tendenser rundt om i verden i årets første måneder, er den globale økonomi kommet ganske godt fra start og afkastudviklingen har indtil videre været tilfredsstillende.

  11. maj 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Aktiemarkederne er tilbage på årets toppe, frygten for bankkrise er faldet, og der er positive økonomiske tendenser med faldende inflation i sigte. Se med når Jakob Vejlø gennemgår update fra finansmarkederne.

  19. april 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Det er sjældent, vi citerer Lenin, når vi taler om de finansielle markeder. Men citatet passer faktisk meget godt til de seneste ugers begivenheder, der har budt på meget store bevægelser, finansiel uro og banker i krise på begge sider af Atlanten.

  17. marts 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  På trods af krig i Europa og stigende renter er der små tegn på forår i luften. Også på de finansielle markeder hvor prognoserne viser forsigtig økonomisk fremgang – og ikke recession.

  23. februar 2023

 • Update fra Finansmarkederne: God start, med gode signaler

  Markederne er kommet godt fra start i 2023 med globale kursstigninger til både aktier og obligationer. Den tragiske krig i Ukraine tynger, men andre faktorer har næret et spirende håb hos investorerne. Jakob Vejlø med en update fra finansmarkederne.

  27. januar 2023

 • Update fra Finansmarkederne: 2023 kan overraske positivt

  Den globale økonomi går ind i 2023 med en tung bagage. Krigen i Ukraine, skyhøje energipriser og inflation har gjort indhug i økonomien. Men der er også mulighed for, at markedet bliver positivt overrasket på flere fronter.

  13. december 2022

 • Video: Update fra Finansmarkederne

  Små tegn tyder på, at inflationen på efterhånden 10 % i Danmark måske er på vej til at klinge af. I hvert fald forventer chefstrateg Jakob Vejlø et betydeligt fald i inflationen over de næste 12-14 måneder.

  14. oktober 2022

 • Video: Update fra Finansmarkederne EKSTRA - Historisk renteforhøjelse fra ECB

  I går hævede Den Europæiske Centralbank (ECB) sin rente med hele 0,75 procentpoint. Renteforhøjelsen var ventet af markedet, men alligevel så vi, at renteforhøjelsen forplantede sig til både korte og lange obligationer - også i Danmark.

  9. september 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld