Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra finansmarkederne

  Aktier er steget 16 % globalt her i første halvår. Det er mere end dobbelt så meget som gennemsnittet de seneste 25 år. Hør chefstrateg Jakob Vejløs bud på, hvad vi kan forvente resten af året.

  28. juni 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Vi har passeret Pinsen i strålende vejr – og solen skinner i den grad også på aktiemarkedet. Der er fremgang i verdensøkonomien, den globale inflation er på vej ned og energipriserne er moderate.

  23. maj 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Efter en virkelig flot fremgang på aktiemarkedet i første kvartal, har vi set pres på kurserne i april. Usikkerheder som geopolitiske spændinger og højere obligationsrenter udfordrer aktiemarkedet, men der er bestemt også positive tendenser.

  24. april 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Første kvartal af 2024 lakker mod ende. Og vi kan se tilbage på et kvartal, hvor aktiemarkedet har vist imponerende styrke. Se med når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med en marts-update fra finansmarkederne.

  20. marts 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Allerede et par måneder inde i 2024 er aktiemarkedet i god form. Verdensøkonomien har det bedre end forventet, og bedre afkastperspektiver venter forude. Se med når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med en update fra finansmarkederne.

  23. februar 2024

 • Update fra finansmarkederne

  2023 var et godt år på de finansielle markeder, og 2024 er begyndt godt med et ledende aktieindeks S&P500, der flirter med den magiske kurs 5.000. Se med, når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med årets første Update fra finansmarkederne.

  24. januar 2024

 • Update fra finansmarkederne

  Vi kan se tilbage på et 2023 med rigtig gode afkast på de finansielle markeder. Globalt set har aktiemarkedet givet 20% i afkast. Det er langt over normalen. Se med når chefstrateg Jakob Vejlø kommer med årets sidste Update fra finansmarkederne.

  20. december 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Midt i efteråret blæser der nye friske vinde over de finansielle markeder. Et rentefald har stimuleret aktierne, der pt. kan notere et plus på hele 14% for året på globale aktier.

  17. november 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Stigende obligationsrenter presser for øjeblikket aktiekurserne, og den opblussede konflikt i Mellemøsten hjælper ikke ligefrem på markedstemningen.

  24. oktober 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Finansmarkederne påvirkes lige nu af både negative og positive økonomiske kræfter. Hvis renten falder til ro og inflationen klinger af, kan aktierne stige yderligere. Men der er stor usikkerhed, understreger chefstrateg Jakob Vejlø

  20. september 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Hvis man ved årets start havde forudset det opsving, som vi har været vidne til, ville man have lydt som en jubeloptimist. Det ser med andre ord positivt ud over en bred kam, og ”Blød landing for 2023” synes at være det dominerende tema i øjeblikket.

  17. august 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Efter stærkt 1. halvår: Hvad kan vi forvente i resten af 2023? Første halvdel af 2023 blev en mere positiv oplevelse, end mange nok havde forventet, både økonomisk og finansielt.

  7. juli 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld