Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra Finansmarkederne

  Midt i efteråret blæser der nye friske vinde over de finansielle markeder. Et rentefald har stimuleret aktierne, der pt. kan notere et plus på hele 14% for året på globale aktier.

  17. november 2023

 • Europæiske Aktier Ansvarlig Udvikling Akk. A

  Hovedparten af pengene investeres i aktier i selskaber, der skal være hjemmehørende eller børsnoteret i Europa eller have den væsentligste del af sin forretning her eller være hjemmehørende i lande omfattet af andelsklassens sammenligningsindeks. Afd...

  10. november 2023

 • Europæiske Aktier Ansvarlig Udvikling A

  Hovedparten af pengene investeres i aktier i selskaber, der skal være hjemmehørende eller børsnoteret i Europa eller have den væsentligste del af sin forretning her eller være hjemmehørende i lande omfattet af andelsklassens sammenligningsindeks. Afd...

  10. november 2023

 • Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i BI Boligejendomme A/S

  Hermed indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling fredag den 1. december 2023, kl. 10.00, i BI Boligejendomme A/S.

  9. november 2023

 • Giganter trækket læsset: Magnificent Seven-aktierne stråler

  De syv store 'tech'-aktier i USA er steget markant. Vil det fortsætte? Læs chefstrateg, Jakob Vejløs, kommentar.

  8. november 2023

 • Tegningsprospekt for Europæiske Aktier Ansvarlig Udvikling

  BankInvest har i dag offentliggjort tegningsprospekt for A og W andelsklasser i afdelingerne Europæiske Aktier Ansvarlig Udvikling KL og Europæiske Aktier Ansvarlig Udvikling Akk. KL under Investeringsforeningen BankInvest.

  3. november 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  Finansmarkederne påvirkes lige nu af både negative og positive økonomiske kræfter. Hvis renten falder til ro og inflationen klinger af, kan aktierne stige yderligere. Men der er stor usikkerhed, understreger chefstrateg Jakob Vejlø

  20. september 2023

 • Chefstrateg: Gode udsigter for amerikanske aktier

  Mange danske investorer har en forkærlighed for danske aktier. Det er helt naturligt. Men ifølge chefstrateg, Jakob Vejlø, bør vi også holde øje med, hvad der foregår på den anden side af Atlanten.

  1. september 2023

 • Video: Status på Optima

  Recessionsfrygten fra starten af 2023 i den grad er blevet gjort til skamme, og aktier forsætter med at stige. 

  4. august 2023

 • Chefstrateg: Inflationen falder globalt og varsler rentefald

  Verden over har husholdninger, virksomheder og finansmarkederne sukket efter det: faldende inflation. Nu ser det endelig ud til, at prispresset aftager, og det indebærer, at oplevelsen af rentestigninger vil blive til oplevelsen af rentefald.

  26. juli 2023

 • Chefstrateg: Kommer ulven? Og hvornår?

  Krisestemningen er tydeligt på retur blandt forbrugerne, godt hjulpet på vej af faldende energipriser og lavere inflation. Det må dog ikke friste nogen til at smide alle æg i samme kurv - krisesnakken er langtfra helt aflyst.

  21. juni 2023

 • Vejen ind i investeringsverdenen

  1. juni 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld