Menu

Søg på sitet

Om BankInvest

BankInvest blev etableret i 1969 og er ejet af en række lokale og landsdækkende pengeinstitutter. BankInvests fonde kan handles gennem alle landets pengeinstitutter.

Har du spørgsmål om investering gennem BankInvest, beder vi dig kontakte dit pengeinstitut. BankInvest rådgiver ikke private investorer om investering.

Vi anbefaler, at køb, salg og rådgivning sker gennem en af vores samarbejdspartnere. Det er ikke muligt at købe eller sælge BankInvests fonde via vores hjemmeside.

Job i BankInvest

BankInvest er en virksomhed i konstant udvikling og medarbejd­erne er, sammen med kunderne, vores vigtigste aktiv. Vi værdsætter vores medarbejdere og tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads.

Kontakt BankInvest

Institutionelle investorer

Hvis du vil vide mere om BankInvest eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte Senior Relationship Manager, Frederik Borreschmidt på telefon 77 30 90 01.

Distributører af BankInvest-produkter

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan indgå samarbejde med BankInvest om distribution af vores produkter, er du velkommen til at kontakte afdelingen "Salg" på telefon 77 30 90 00.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld