Menu

Søg på sitet

BankInvest Danske Aktier vinder Morningstar Fund Awards 2020

Aktier

BankInvest Danske Aktier A blev her til aften kåret som vinder af Morningstar Fund Awards 2020.

BankInvest Danske Aktier A blev torsdag aften kåret som vinder af Morningstar Fund Awards 2020 i kategorien Danske Aktier.

De to øvrige nominerede var Nykredit Danske Aktier og Jyske Invest Danske Aktier KL.

Det er BankInvests forvalterteam Niels Andersen, Stefan IngildsenogKitty Grøn, som har leveret de flotte resultater i BankInvest Danske Aktier A – og endda også i Jyske Invest Danske Aktier, som teamet forvalter for Jyske Invest.

I begrundelsen for at tildele prisen skriver Morningstars prisjury:

"BankInvest Danske Aktier A havde et godt år i 2019 med 2,2 %-point højere afkast end gennemsnittet i Morningstar-kategorien Aktier - Danmark. Fonden har en noget højere eksponering mod momentum end gennemsnittet i kategorien. BankInvest Danske Aktier har også en kvalitetsorientering og er modtager af Low Carbon-mærket, samt har haft en stærk aktieselektion i 2019. Fonden har også gode resultater på længere sigt, og har fra februar en 5-stjernet Morningstar Rating og 4 stjerner over 5 og 10 år."

Morningstar Fund Awards er udviklet for at anerkende stærke resultater i året der gik, men tager samtidig hensyn til afkast og risiko de sidste 3 og 5 år, så prisen ikke gives for rent held.


Obligationsafdeling også nomineret

BankInvests team på danske aktier var ikke ene om at levere opsigtsvækkende afkast til BankInvests kunder i 2019. BankInvest Lange Danske Obligationer Akk. A var således nomineret i Morningstar-kategorien DKK Obligationer.

Obligationsfonden, der har fem Morningstar-stjerner, bestyres af chefporteføljeforvalter Anders Isager og seniorporteføljeforvalter Christian Meyersahm, som gennem flere år har formået at skabe meget tilfredsstillende afkast på pressede rentemarkeder.

Prisvinderne skulle have været hyldet ved en større seance på Restaurant Address i København, her til aften, men det har Corona-krisen sat en stopper for. I stedet har teamleder Niels Andersen sendt en takkehilsen, som kan ses og høres her:

Læs mere om BankInvest danske aktier-produkter:

Dato: 12. marts 2020
Produkter:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld