Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra Finansmarkederne

  Det er sjældent, vi citerer Lenin, når vi taler om de finansielle markeder. Men citatet passer faktisk meget godt til de seneste ugers begivenheder, der har budt på meget store bevægelser, finansiel uro og banker i krise på begge sider af Atlanten.

  17. marts 2023

 • BankInvest støtter op om Pengeuge 2023

  BankInvest bakker naturligvis igen i år op om Pengeugen, når de unge i 7.-9. klasse skal undervises om renter, inflation, hvordan de håndterer budgetter, forbrug og opsparing.

  14. marts 2023

 • Kommentar: Fra januar-rally til mere holdbar cyklisk bevægelse i aktier

  Januar-rallyet har fået en mere cyklisk og holdbar karakter efter bedring i flere økonomiske indikatorer. Læs kommentar af Kristoffer Pons Bertelsen, strateg i BankInvest.

  8. marts 2023

 • Bæredygtige Klimafonde

  De fleste af os tager hensyn til miljøet. Vi vælger klimavenlige løsninger og handler ofte bæredygtigt. Med klimaet som omdrejningspunkt kan du investere i BankInvests fuldt bæredygtige investeringsfonde.

  5. marts 2023

 • Tegningsprospekter for andelsklasser i fire nye afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest

  Hermed offentliggøres tegningsprospekt for Bæredygtige Klimaaktier KL og Bæredygtige Klimaaktier Akk. KL samt tegningsprospekt for Bæredygtige Klimaobligationer KL og Bæredygtige Klimaobligationer Akk. KL.

  3. marts 2023

 • Video: Status på Optima

  Ganske imponerende og på trods af “larm” fra aktiemarkedet endte det med 0% i afkast målt i danske kroner i februar. For samtidig med, at aktier ikke bevægede sig ud af stedet, så ser de højeste renteniveauer siden 2011 i både Danmark og Tyskland.

  3. marts 2023

 • HR-konsulent søges til BankInvest

  BankInvest søger en profil, der finder energi i at understøtte HR kerneopgaver som fx. rekruttering, lederudvikling, trivsel og administrative opgaver.

  2. marts 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  På trods af krig i Europa og stigende renter er der små tegn på forår i luften. Også på de finansielle markeder hvor prognoserne viser forsigtig økonomisk fremgang – og ikke recession.

  23. februar 2023

 • Skatteguider opdateret

  Tiden for at investorerne skal udfylde deres selvangivelse nærmer sig. BankInvest har derfor opdateret det kundevendte materiale omkring beskatning af investeringsforeningsbeviser.

  8. februar 2023

 • Video: Status på Optima

  Det har været en god start på året for vores balancerede Optima-fonde, der har givet afkast på linje med eller over benchmark. Finansmarkederne oplevede den bedste januar måned i mange år.

  6. februar 2023

 • Morgenkommentaren: Optimismen spirer på de finansielle markeder

  Mange har talt om en forestående recession. Men nu begynder vi at se prognoserne blive opjusteret. Lidt mere optimisme kan sende aktiekurserne yderligere i vejret i de kommende måneder.

  2. februar 2023

 • Update fra Finansmarkederne: God start, med gode signaler

  Markederne er kommet godt fra start i 2023 med globale kursstigninger til både aktier og obligationer. Den tragiske krig i Ukraine tynger, men andre faktorer har næret et spirende håb hos investorerne. Jakob Vejlø med en update fra finansmarkederne.

  27. januar 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld