Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Morgenkommentaren: Optimismen spirer på de finansielle markeder

  Mange har talt om en forestående recession. Men nu begynder vi at se prognoserne blive opjusteret. Lidt mere optimisme kan sende aktiekurserne yderligere i vejret i de kommende måneder.

  2. februar 2023

 • Update fra Finansmarkederne: God start, med gode signaler

  Markederne er kommet godt fra start i 2023 med globale kursstigninger til både aktier og obligationer. Den tragiske krig i Ukraine tynger, men andre faktorer har næret et spirende håb hos investorerne. Jakob Vejlø med en update fra finansmarkederne.

  27. januar 2023

 • Aconto-udbytte for regnskabsåret 2022

  Bestyrelserne i Investeringsforeningen BankInvest, Kapitalforeningen BankInvest Select samt Værdipapirfonden BankInvest har vedtaget at foretage aconto-udlodning, som det fremgår af denne meddelelse.

  25. januar 2023

 • Investorbreve for 4. kvartal 2022

  Bliv opdateret i investorbrevene hvor porteføljeforvalterne på hver afdeling kommenterer udviklingen og de seneste begivenheder.

  17. januar 2023

 • Video: Status på Optima

  Håbet om et julerally blev desværre gjort til skamme, aktie- og obligationsfald, centralbankernes melding om at kampen mod inflationen langt fra er overstået er blot nogle af de emner, der prægede de finansielle markeder i årets sidste måned.

  6. januar 2023

 • Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen BankInvest

  Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling torsdag den 19. januar 2023, kl. 8.30, i Investeringsforeningen BankInvest

  4. januar 2023

 • Årskommentar: Farvel til et udfordrende 2022

  Det store tema for 2022 har været stigende renter og aktieinvestorerne lærte på den hårde måde, hvor kraftigt rentestigninger kan slå igennem. Få det finansielle overblik over 2022 og forventningerne til 2023 i Årskommentaren.

  3. januar 2023

 • Morgenkommentaren: Aktiemarkedet har kurs mod comeback i 2023

  Det er realistisk, at vi kan begynde at se konturerne af ny økonomisk fremgang i slutningen af det nye år. Og hvis investorpsykologien også retter sig over det kommende år, er der potentiale for et comeback til aktiemarkedet.

  29. december 2022

 • Forventede udbyttesatser for regnskabsåret 2022

  De forventede udbyttesatser for regnskabsåret 2022 for Investeringsforeningen BankInvest, Kapitalforeningen BankInvest Select og Værdipapirfonden BankInvest er foreløbigt beregnet.

  13. december 2022

 • Update fra Finansmarkederne: 2023 kan overraske positivt

  Den globale økonomi går ind i 2023 med en tung bagage. Krigen i Ukraine, skyhøje energipriser og inflation har gjort indhug i økonomien. Men der er også mulighed for, at markedet bliver positivt overrasket på flere fronter.

  13. december 2022

 • BIX Indeksfonde

  BankInvests indeksfonde for dig, som ønsker at investere i fonde der følger markedet og samtidig ønsker at understøtte den bæredygtige agenda.

  1. december 2022

 • Aktietrader med god forretningsforståelse

  BankInvest søger en Aktietrader til vores Trader-team.

  25. november 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld