Menu

Søg på sitet

BankInvest samler ind - fordi alle har ret til en uddannelse

Nyt fra BankInvest

I Danmark har vi lige og nem adgang til kvalitetsuddannelse, men det er ikke en selvfølge i mange andre lande. Her kan selv grundlæggende skolegang være en kamp.

Den kamp vil vi gerne støtte. Som en virksomhed, der er helt afhængig af højtuddannede medarbejdere, har BankInvest valgt at lægge et særligt fokus på verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse.

Vi har indgået et samarbejde med Human Practice Foundation om at indsamle penge til et genopbygnings- og kvalitetsskoleprogram i Kenya, nærmere bestemt Olotasha Primary School i Kenya. Projektet er med til at sikre skolens faciliteter og dække de basale behov, der skal motivere elever og lærere.

Over de næste 4 uger vil 78 ansatte i BankInvest dyste i 15 hold om at samle flest penge ind til Olotasha Primary School. Det sker gennem en række idérige og engagerende aktiviteter, både interne og eksterne.

Så skulle du møde et indsamlingshold fra BankInvest, så tag godt imod dem, og støt projektet. Dit bidrag tæller i øvrigt dobbelt: BankInvest fordobler nemlig det indsamlede beløb op til 100.000 kroner.

Dato: 25. oktober 2021
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld