Menu

Søg på sitet

Investorbreve for 2. kvartal 2021

De globale aktiemarkeder fortsatte takten mod nye rekorder. Afkastet på MSCI AC World ramte 6,5% i andet kvartal, målt i DKK. Dermed var afkastet i første halvår hele 16%. Til sammenligning har afkastet været ca. 12% p.a. de sidste 10 år og 6% p.a. de sidste 20 år. Første halvår 2021 har således leveret et særdeles godt globalt aktieafkast.

Efter en kraftig rentestigning i første kvartal vendte tendensen i andet kvartal. Renten på 10-årige amerikanske statsobligationer faldt 27bp og sluttede kvartalet i 1,47%. De europæiske obligationsmarkeder viste en mere blandet tendens, med en stigning i den tyske og danske 10-årige rente på ca. 10bp men et fald i den britiske på 13bp.


Bliv opdateret i investorbrevene, hvor porteføljeforvalterne kommenterer udviklingen og de seneste begivenheder samt forventninger til det kommende kvartal.

Investorbrevene findes på de respektive afdelingers produktsider - samt på oversigtssiderne under fanebladet materialer:

Bemærk at investorbrevene for afdelingerne BI Private Equity og BI Erhvervsejendomme A/S først tilkommer senere, når alle tal er beregnet.

 

Se også:

Dato: 7. juli 2021
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld