Menu

Søg på sitet

Investorbreve for 4. kvartal 2020

Fjerde kvartal 2020 bød på betydelige stigninger på tværs af de globale aktiemarkeder. Afklaringen af det amerikanske præsidentvalg kombineret med opmuntrende nyheder på vaccinefronten fik investorerne til at smide den sidste forsigtighed over bord og sende aktiemarkedet mod nye højder.

Obligationsmarkedet var præget af, at de 10-årige statsrenter i USA steg 23 basispoint i fjerde kvartal, konsistent med forbedrede vækstudsigter, let stigende inflationsforventninger og forværrede offentlige finanser. På de mere risikofyldte kreditobligationer var der til gengæld positive afkast at hente.


Bliv opdateret i investorbrevene, hvor porteføljeforvalterne kommenterer udviklingen og de seneste begivenheder samt forventninger til det kommende kvartal.

Investorbrevene findes på de respektive afdelingers produktsider - samt på oversigtssiderne under fanebladet materialer:

Bemærk at investorbrevene for afdelingerne BI Private Equity og BI Erhvervsejendomme A/S først tilkommer senere, når alle tal er beregnet.

Dato: 13. januar 2021
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld