Menu

Søg på sitet

Fremragende år for danske aktier

Aktier

Danske aktier har haft et fremragende år, men særligt én investeringsfond skiller sig ud i 2020.

Nemlig BankInvest Small Cap Danske Aktier, som år til dato har leveret et afkast på mere end 70 % efter omkostninger og dermed er langt bedre end resten af landets investeringsfonde.

- Man er dybt afhængig af, at vi holder næsen i sporet og vælger de rigtige aktier. Det ville være at stikke investorer blår i øjnene, hvis man ikke samtidig siger, at det er forbundet med en højere risiko end en klassisk investeringsforening, siger chefporteføljeforvalter Niels Andersen i et interview til Euroinvestor.

Læs det fulde interview: Dansk fond spurter helt til tops

Læs også

Teamet bag danske aktier

Small Cap Danske Aktier forvaltes af Niels Andersen, Stefan Ingildsen og Kitty Grøn, som også forvalter produkterne Fokus Danske Aktier og Danske Aktier.

Small Cap Danske Aktier har risikoprofil 6 og Finanstilsynets risikoangivelse Rød.
BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele i afdelingen bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og væsentlig investorinformation. Informationen findes på www.bankinvest.dk.

Dato: 23. december 2020
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld