Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Product Manager til BankInvest

  Vil du være med til at udvikle fremtidens investeringsprodukter med fokus på ansvarlige investeringer hos en af Danmarks største kapitalforvaltere? Så er du måske BankInvests nye Product Manager?

  15. maj 2023

 • Bæredygtige investeringer

  De fleste af os tager hensyn til miljøet. Vi vælger klimavenlige løsninger og handler ofte bæredygtigt. Med klimaet som omdrejningspunkt kan du investere i BankInvests fuldt bæredygtige investeringsfonde.

  24. marts 2023

 • BankInvests Bæredygtighedsrapport 2022

  I BankInvests årlige bæredygtighedsrapport kan du læse om vores arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed – både som kapitalforvalter, men også som virksomhed og arbejdsplads. God læselyst.

  22. marts 2023

 • Bæredygtige Klimafonde

  De fleste af os tager hensyn til miljøet. Vi vælger klimavenlige løsninger og handler ofte bæredygtigt. Med klimaet som omdrejningspunkt kan du investere i BankInvests fuldt bæredygtige investeringsfonde.

  5. marts 2023

 • Morgenkommentaren: Aktiemarkedet har kurs mod comeback i 2023

  Det er realistisk, at vi kan begynde at se konturerne af ny økonomisk fremgang i slutningen af det nye år. Og hvis investorpsykologien også retter sig over det kommende år, er der potentiale for et comeback til aktiemarkedet.

  29. december 2022

 • BIX Indeksfonde

  BankInvests indeksfonde for dig, som ønsker at investere i fonde der følger markedet.

  1. december 2022

 • For 6. år i træk er BankInvest nummer 1 i Prosperas tilfredshedsmåling

  BankInvest topper igen Prosperas rangliste og indtager for sjette år i træk 1.-pladsen i den årlige ”Prospera Fund Distributors & Selectors” kundetilfredshedsundersøgelse, som er udarbejdet af det uafhængige analyseinstitut Kantar.

  6. oktober 2022

 • BankInvest rejser godt en halv milliard til Børsnoterede Alternativer i et udfordret marked

  Tegningsperioden i BankInvests tredje og seneste alternative fond er netop afsluttet. Den samlede tegning i afdelingen Børsnoterede Alternativer Akk. KL blev på 531 mio. kr.

  29. september 2022

 • BankInvest udnævner ny chef for ESG

  BankInvest har udnævnt Jakob Møller Petersen, 43, til ny chef for ESG. Han er i forvejen chef for Risk og Selection og har dermed en central rolle i håndtering af i de investerings -og risikomæssige aspekter af ESG-arbejdet i BankInvest.

  27. september 2022

 • Tegningsprospekt og Central Investorinformation til Børsnoterede Alternativer

  Tegningsprospekt og Central Investorinformation til Børsnoterede Alternativer

  9. september 2022

 • Nye Net Zero-mål medfører afvikling af CO2-kreditter

  Før sommerferien offentliggjorde BankInvest ambitiøse og forpligtende mål for CO2-udledningen frem mod 2030. De nye mål medfører nu afvikling af CO2-kreditterne i de globale svanemærkede fonde.

  26. august 2022

 • BankInvest fastsætter CO2-mål frem mod 2030

  BankInvest har forpligtet sig til CO2-neutrale investeringer senest i 2050. Første delmål er klar: Inden 2030 skal CO2-udledningen fra investeringerne reduceres med 55 %.

  19. maj 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld