Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Video: Status på Optima

  Usikkerhed prægede de finansielle markeder i august, men analytikere ser ingen recession i horisonten og forventer stadig positiv vækst i 2023.

  5. september 2023

 • Chefstrateg: Gode udsigter for amerikanske aktier

  Mange danske investorer har en forkærlighed for danske aktier. Det er helt naturligt. Men ifølge chefstrateg, Jakob Vejlø, bør vi også holde øje med, hvad der foregår på den anden side af Atlanten.

  1. september 2023

 • Video: Status på Optima

  Recessionsfrygten fra starten af 2023 i den grad er blevet gjort til skamme, og aktier forsætter med at stige. 

  4. august 2023

 • Video: Status på Optima

  I juni måned steg SP500-indekset med over 4 %, og nåede dermed de højeste niveauer siden april sidste år, på trods af ellers flade indtjeningsforventninger og tilbagegang i makroindikatorer.

  5. juli 2023

 • Chefstrateg: Kommer ulven? Og hvornår?

  Krisestemningen er tydeligt på retur blandt forbrugerne, godt hjulpet på vej af faldende energipriser og lavere inflation. Det må dog ikke friste nogen til at smide alle æg i samme kurv - krisesnakken er langtfra helt aflyst.

  21. juni 2023

 • Video: Status på Optima

  Maj måned bød på flotte aktieafkast, hvor mange af stigningerne var drevet af forventninger til kunstig intelligens. Det er dog stadig for tidligt at aflyse recessionen.

  7. juni 2023

 • Et pust af frisk faglighed

  26. maj 2023

 • Chefstrateg: Sådan vil kunstig intelligens gøre verden rigere

  Om to år kan op til 90 procent af alt indhold på nettet være skabt af kunstig intelligens. Det kommer til at bidrage massivt til den økonomiske vækst og velstand. Kagen bliver simpelthen større - men vi skal forstå at skære den rigtigt.

  22. maj 2023

 • BankInvest søger Analytiker til Middle Office

  Vi søger lige nu en analytiker til en spændende stilling i Middle Office. Er du analytisk tænkende og har du evnen til at se løsninger? Er du motiveret af faglige udfordringer og nysgerrig på at forstå sammenhænge? Så er det måske dig vi søger.

  11. maj 2023

 • Video: Status på Optima

  Aktier steg fortsat i april trods bekymringer og uro i banksektoren. Mange virksomheder tjener stadig penge, og en positiv makroøkonomisk udvikling bidrager til den positive trend. Dog er der stadig usikkerhed at skue i horisonten.

  4. maj 2023

 • Alexandros var et mulehår fra at kvalificere sig til OL

  Alexandros skiftede efter en flot fægtekarriere til obligationsteamet i BankInvest. For som han siger: "Det vigtigste er, at vi er drevet af passionen, for det vi laver." Det kan du bl.a. læse om i BankInvests årlige Bæredygtighedsrapport.

  24. april 2023

 • Morgenkommentaren: Jammerdalen er aflyst, og aktierne skyder i vejret – hvordan giver det overhovedet mening?

  Trods krig, inflation og rentehop har aktieejerne haft en gylden start på 2023. Det kan lyde underligt, men i finansverdenen handler rigtig meget om faktisk kontra forventet udvikling.

  14. april 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld