Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Historisk stigning i antallet af danskere der investerer via investeringsfonde

  Antallet af danskere, der investerer i investeringsfonde, er steget de seneste år. Stigningen er især markant blandt de yngre investorer. Det skriver Finans Danmark.

  7. maj 2024

 • Aktieinvestorer har fået 1 års afkast på bare 3 måneder

  I det første kvartal 2024 leverede danske aktiefonde i gennemsnit et afkast på knap 10 procent. Investorerne kan dermed glæde sig over, at de på 3 måneder har opnået et afkast, der svarer til det, der normalt kan forventes for et helt år.

  15. april 2024

 • Chefstrateg: Høje afkast til den globale aktieinvestor

  Første kvartal af 2024 er lagt bag os, og aktiemarkedet har vist imponerende styrke. Det har lønnet sig at være aktieinvestor med en fornuftig global spredning. Læs chefstrateg, Jakob Vejløs, kommentar der også er bragt på JP FINANS.

  5. april 2024

 • Vores Bæredygtighedsrapport for 2023 er landet

  I år kan du blandt andet læse om vores bæredygtige klimafonde, og hvordan vi arbejder med ansvarlighed og aktivt ejerskab. Du får også et interview med IT-direktør Maria Storm Kristensen, som vender debatten om diversitet og kvindeligt lederskab.

  7. marts 2024

 • BankInvests historie

  BankInvest har skabt værdi og økonomiske muligheder gennem 50 år.

  28. februar 2024

 • Samarbejdspartnere

  BankInvests fonde kan købes gennem alle landets pengeinstitutter, ligesom du når som helst kan sælge igen til den gældende kurs. Du kan også handle fondene hos online-netmæglere.

  28. februar 2024

 • Fakta om BankInvest

  BankInvest blev etableret i 1969 og er en dansk kapitalforvalter og udbyder af værdipapirfonde, investerings- og kapitalforeninger. Vores formål er at levere kapitalforvaltning og administration af høj kvalitet til kunder i ind- og udland.

  28. februar 2024

 • BankInvest lancerer politik for fossile investeringer

  BankInvest har med virkning fra 1. januar 2024 fastlagt en politik for fossile investeringer med tre elementer: eksklusion, udfasning og inklusion.

  5. januar 2024

 • Chefstrateg: Tænk internationalt som investor

  Vi nærmer os et nyt år og kan se tilbage på et interessant 2023 med positive afkast på store dele af de finansielle markeder. Udviklingen har lært os flere ting. Læs chefstrateg, Jakob Vejløs, kommentar.

  18. december 2023

 • BankInvest nr. 1 i Prosperas kundetilfredshedsmåling

  For syvende år i træk indtager BankInvest 1.-pladsen i ”Prospera Fund Distributors & Selectors” tilfredshedsundersøgelse, der udarbejdes af det uafhængige analyseinstitut Kantar.

  29. oktober 2023

 • BankInvest vinder Prosperas tilfredshedsmåling med højeste score nogensinde

  Samarbejdspartnerne især tilfredse med udvikling på afkastsiden. For 7. år i træk indtager BankInvest 1.-pladsen i den årlige ”Prospera Fund Distributors & Selectors” kundetilfredshedsundersøgelse.

  12. oktober 2023

 • Obligationer er igen blevet attraktive, men hvilke obligationsfonde bør man vælge?

  Obligationsinvesteringer vinder frem godt hjulpet af de høje renter. Men det kan være en jungle selv at finde vej. Markedet for investeringsforeninger har hele menuen for enhver smag. Det skriver chefstrateg, Jakob Vejlø, om på FINANS.dk.

  5. oktober 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld