Menu

Søg på sitet

BankInvest vinder Prosperas tilfredshedsmåling med højeste score i alle kategorier

Nyt fra BankInvest

Den samlede vurdering på 4,62 point ud af 5 mulige er samtidig ny rekord 

PRESSEMEDDELELSE

København, den 9. oktober 2024
– For ottende år i træk har danske pengeinstitutter og distributører af investeringsprodukter placeret BankInvest øverst i tilfredshedsundersøgelsen “Prospera Fund Distributors & Selectors”, der udarbejdes af det uafhængige analyseinstitut Kantar Prospera. 

BankInvest topper tilfredshedsmålingen foran bl.a. Sparinvest, Sydinvest, Storebrand og C Worldwide på de følgende pladser. Den samlede score på 4,62 ud af 5 mulige er den højeste nogensinde i Prosperas undersøgelse, og BankInvest får højeste vurdering i alle undersøgelsens kategorier. 

”Vi er taknemmelige for, at distributørerne har givet os så flotte karakterer hele vejen rundt. Vi har været spændte på resultatet af årets måling i en sektor, hvor konkurrencen skærpes år for år. Målingen er med til at bekræfte min daglige oplevelse af BankInvest som en organisation med dygtige og dedikerede medarbejdere, der er meget tæt på distributørerne,” siger Lotte Månsson, CEO i BankInvest. 

Fremgang i vigtige kategorier

44 finansielle virksomheder, der i august og september 2024 blev interviewet til undersøgelsen, har vurderet de medvirkende kapitalforvaltere ud fra 11 kategorier. Respondenterne har også udpeget de vigtigste kategorier, og her fremhæves kompetente porteføljeforvaltere og afkasthistorik igen i år som det vigtigste.  

”De to vigtigste kategorier handler om afkastet og evnen til at levere det. Derfor er vi særligt glade for, at distributørerne har scoret os højest her. Vi er jo først og fremmest sat i verden for at levere gode investeringsprodukter og afkast til vores distributørers investeringskunder,” siger Lotte Månsson, der også noterer sig, at BankInvest har generobret førstepladsen i kategorien Brand strength. 


De 11 kategorier

Undersøgelsens respondenter har vurderet kapitalforvalterne efter følgende kategorier: Distribution compensation, Sales competence, Sales personal contacts, Portfolio managers competence, Track record, Access to portfolio managers, Product information, Sales & marketing support, Administration & back office, Brand strength og Sustainable investments.  

Kilde: Rankings | Kantar (kantarsifo.se) 


For yderligere kommentarer kontakt 
Lotte Månsson, CEO, tlf.: 77 30 90 00 
Kenneth Kragh Hansen, presseansvarlig, tlf.: 20 68 07 88 

 

Dato: 8. oktober 2024 / Opdateret: 9. oktober 2024

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld