Menu

Søg på sitet

BankInvest vinder Prosperas tilfredshedsmåling med højeste score nogensinde

Nyt fra BankInvest

Samarbejdspartnerne især tilfredse med udvikling på afkastsiden.

For syvende år i træk indtager BankInvest 1.-pladsen i ”Prospera Fund Distributors & Selectors” tilfredshedsundersøgelse, der udarbejdes af det uafhængige analyseinstitut Kantar.

Ud af analysens otte kapitalforvaltere topper BankInvest Prosperas rangliste foran bl.a. Sparinvest og norske Storebrand. Den samlede score på 4,43 er samtidig den højeste nogensinde i Prosperas nordiske undersøgelse.

”Vi er stolte over igen at blive ratet som nummer 1 og ydmyge over den flotte vurdering, som kommer fra pengeinstitutter og andre finansielle aktører. Vi kommer til at arbejde benhårdt på at fastholde det høje niveau i en sektor, hvor konkurrencen er skærpet de senere år”, siger partnerdirektør Thomas Bonnor.

Stor fremgang på afkastet

48 finansielle virksomheder blev i august-september 2023 interviewet til Prospera-undersøgelsen og har rangeret de medvirkende kapitalforvaltere i forhold til 11 kvalitetskriterier*.

”Vi er især taknemlige for, at distributørerne rater os som nummer 1 i disciplinen Tilfredsstillende track record på afkastsiden, hvor vi er gået betydeligt frem. Evnen til at levere konkurrencedygtige afkast er helt central, og flere af vores mest efterspurgte produkter, som fx vores balancerede investeringsfonde, har klaret sig godt på både kort og længere sigt,” forklarer Thomas Bonnor. 

Vinder 9 ud af 11 dicipliner

Kigger man nærmere på undersøgelsens delresultater, tager BankInvest førstepladsen i 9 ud af 11 kategorier, mod 6 ud af 11 sidste år. BankInvest rykker frem i diciplinerne Personlige relationer til salgsfolk, Tilfredsstillende track record og ikke mindst Kompetencer inden for bæredygtige investeringer, som er et særligt fokusområde i BankInvest. De øvrige placeringer er uændrede.

 

---

*De 11 kriterier i undersøgelsen er: Konkurrencedygtig honorering af distributionen * Kompetente salgsfolk * Personlige relationer til salgsfolk * Kompetente porteføljeforvaltere * Tilfredsstillende track record * Tilfredsstillende adgang til porteføljeforvaltere * Produktinformation af høj kvalitet * Tilfredsstillende salgs- og marketing-support * Tilfredsstillende administration og back-office * Et stærkt brand * Kompetencer inden for bæredygtige investeringer.

Dato: 12. oktober 2023 / Opdateret: 13. oktober 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld