Menu

Søg på sitet

BankInvest på vej med investeringer via mobil-app

Nyt fra BankInvest

Flere forbrugere efterspørger selvbetjening og overskuelige digitale løsninger, når de vil investere i aktier og obligationer. Med projekt ”Darwin” vil BankInvest levere investeringer via en mobil-app til disse kunder i et samarbejde med lokale og landsdækkende danske pengeinstitutter.

Det skal være nemt at gå til. Når som helst og hvor som helst.

Med en mobil-app fra BankInvest vil forbrugere, som foretrækker digital selvbetjening frem for personlig rådgivning i et pengeinstitut, få mulighed for at investere i aktier og obligationer direkte fra mobiltelefonen.

Darwin, som er projektnavnet på BankInvests kommende mobil-app til investeringer, vil give forbrugerne mulighed for at investere i en række brede, blandede fonde, der er sammensat af ETF’ere med aktier og obligationer. Det vil sige fonde i en såkaldt fund of funds-struktur.

De brede blandede fonde vil have en varierende andel af aktier, som vil være afhængigt af kundens ønskede risikoprofil. Jo mere risikovillig kunden ønsker at være, desto større aktieandel vil den valgte, brede fond skulle have. Fx fra 10 % eller helt op til 75 %s aktieandel.

  • BankInvests mobil-app vil give kunden mulighed for nemt og hurtigt at oprette en konto og et værdipapirdepot i kundens eget pengeinstitut. Det kræver, at pengeinstituttet er tilsluttet BankInvests mobil-app løsning.
  • Kunden vil via mobil-app'en løbende kunne investere, følge udviklingen i saldo og depotets kursværdi
  • Priserne på produkterne i BankInvests mobil-app vil blive konkurrencedygtige, da der tale om en selvbetjeningsløsning uden adgang til personlig investeringsrådgivning i pengeinstitutterne, og da de brede fonde sammensættes af passivt forvaltede ETF’ere med lave omkostninger.

"Vi ønsker at gøre det lettere for de kunder, som gerne vil investere, men ønsker at gøre det i en selvbetjeningsløsning, der er mobil, tilgængelig og overskuelig. Det kan være kunder, som af den ene eller anden grund ikke vil have personlig rådgivning om investeringer, og derfor er det vores forventning, at vi med denne mobil-app kan nå ud til nye typer af kunder, der ønsker at investere", siger Lars Bo Bertram, administrerende direktør i BankInvest.

Den nye BankInvest mobil-app til investeringer udvikles i et tæt samarbejde med datacentralerne på det danske marked, således at en lang række pengeinstitutter vil kunne tilslutte sig løsningen.

En række større og mindre pengeinstitutter herhjemme blandt de 37 ejere bag BankInvest vil introducere den kommende mobil-app for deres kunder. Men flere pengeinstitutter blandt de i alt ca. 50 distributører, som BankInvest samarbejder med, forventes at følge trop.

Lanceringen af mobil-appen, som vil kunne fungere på iPhone og Android, forventes at finde sted i begyndelsen af 2018.


Yderligere oplysninger:


Adm. direktør Lars Bo Bertram, tlf. 40427480
eller Kommunikationschef Dag Holmstad, tlf. 24256081

Dato: 1. maj 2017
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld