Menu

Søg på sitet

Så er aktiekorrektion overstået – og det gik hurtigt. Det fald vi så i april, blev i hvert fald hurtigt vendt i maj. Faktisk så meget, at vi igen satte nye rekorder for aktier.

Se med, når chefporteføljeforvalter Peter Lorin Rasmussen kommer med månedsstatus for Optima.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 6. juni 2024 / Opdateret: 7. juni 2024
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld