Menu

Søg på sitet

Tre måneders aktiekorrektion er overstået.

Aktier steg kraftigt i november, og hvis ser vi bort fra perioden efter corona, så skal vi tilbage til start 80’erne for at finde en lige så stærk måned, som den vi lige har været igennem.

Se med, når chefporteføljeforvalter Peter Lorin Rasmussen giver årets sidste status for Optima.

Følg os på LinkedIn

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 7. december 2023
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld