Menu

Søg på sitet

Så kom den længe ventede aktiekorrektion

Over september måned faldt det amerikanske aktieindeks S&P500 med næsten 5%. Korrektionen skyldes, at høgene i Den amerikanske centralbank, FED, igen er begyndt at rasle med rentesablen.

Trods denne udvikling forventer vi fortsat et positivt sidste kvartal.

Se med når Chefporteføljeforvalter, Peter Lorin Rasmussen, redegør for udviklingen i Optima-fondene.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 6. oktober 2023
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld