Menu

Søg på sitet

Trods rentestigninger har de vestlige økonomier holdt sig stærke. Alligevel kollapsede nogle få store banker i marts på grund af dårlig risikostyring. Vi har derfor et meget skarpt fokus på porteføljerne og risikoen i øjeblikket.

Se med når chefporteføljeforvalter Peter Lorin Rasmussen giver en opdatering på udviklingen i Optima og kommenterer på vækstbilledet.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 31. marts 2023
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld