Menu

Søg på sitet

Video: Update fra Finansmarkederne EKSTRA - Historisk renteforhøjelse fra ECB

Analyse

I går hævede Den Europæiske Centralbank (ECB) sin rente med hele 0,75 procentpoint. Renteforhøjelsen var ventet af markedet, men alligevel så vi, at renteforhøjelsen forplantede sig til både korte og lange obligationer - også i Danmark.

Christian Meyersahm, seniorporteføljeforvalter for BankInvests danske obligationsafdelinger, kommenterer her situationen i endnu en ekstraordinær Update fra Finansmarkederne.

Bemærk at Update fra Finansmarkederne grundet den seneste tids ekstra-udsendelser er kommet lidt bort fra sin vante udgivelsesfrekvens. Vi håber på, at fremtidige updates bliver mere regelmæssige, i takt med at de finansielle markederne forhåbentlig også gør det.

Dato: 9. september 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld