Menu

Søg på sitet

BankInvest rejser godt en halv milliard til Børsnoterede Alternativer i et udfordret marked

BankInvest produkter

Tegningsperioden i BankInvests tredje og seneste alternative fond er netop afsluttet. Den samlede tegning i afdelingen Børsnoterede Alternativer Akk. KL blev på 531 mio. kr.

Andrea Panzieri, investeringsdirektør i BankInvest er godt tilfreds med resultatet:

"Vi har formået at lancere en investeringsfond, der giver private investorer mulighed for eksponering til en type aktiver, som de færreste har i deres porteføljer.  At lanceringen samtidig sker i et særdeles udfordret marked, ser vi som udtryk for, at en del kunder ser muligheder i et produkt med en anden profil, end det man ser i konventionelle aktie- og obligationsfonde."

Børsnoterede Alternativer er et unikt investeringsprodukt, idet det giver private danskere mulighed for at investere i alternativer gennem en investeringsforening. Alternativer som aktivklasse har ellers hidtil været forbeholdt professionelle investorer.

"Vi vurderer, at der er et godt potentiale i dette produkt - både som markedet ser ud nu men ikke mindst på sigt, da fonden er for investorer med en lang investeringshorisont på grund af  risikoprofilen", siger Andrea Panzieri.

Børsnoterede Alternativer Akk. A har første handelsdag på Nasdaq Copenhagen fredag den 30. september 2022.

 

Dato: 29. september 2022
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld