Menu

Søg på sitet

BankInvest vinder Lipper Fund Award 2022 for Small Cap Danske Aktier

BankInvest produkter

BankInvests aktieafdeling Small Cap Danske Aktier har vundet en Lipper Award i kategorien "Equity Denmark 3 år" for sin evne til at præstere et stærkt og stabilt risikojusteret afkast over tre år.

Bag prisen står Refinitiv, en af verdens største leverandører inden for finansiel data og fintech. Formålet med Lipper Fund Awards er at belønne fonde og kapitalforvaltere for vedvarende outperformance.

Niels Andersen, chefporteføljeforvalter for afdelingen, Stefan Ingildsen, senior porteføljeforvalter samt Kitty Grøn, assisterende porteføljeforvalter er glade for prisen:

"Vi er primært glade for at vores investorer har fået en god start i form af et godt 3-årigt afkast. Investering i mindre aktier kræver meget arbejde I analyse, udvælgning og løbende evaluering. Det kræver tålmodighed, da selskabernes udvikling sjældent er retlinet. Det kræver ligeledes en langsigtet strategi, da værdiskabelsen vil komme løbende, men også - især for mindre og små selskaber - være afhængig af et volatilt aktiemarked."

Bankinvest Small Cap Danmarks målsætning er på lang sigt at give et betydeligt merafkast i forhold det generelle marked. Et merafkast der retfærdiggør den højere risikoprofil og volatiliteten. Det er indtil videre lykkedes.

"Vi forsøger for de kommende år at fortsætte den positive udvikling, vel vidende at det ikke bliver en retlinet rejse, men forhåbentlig på lang sigt fortsat attraktivt for vores investorer", siger Niels Andersen.


Bankinvest Small Cap Danske aktier har siden lanceringen i oktober 2018 leveret et flot resultat. Formuen er i dag ca 400 mio. kr. fordelt på 25 aktier.

 

Læs også:

» BankInvest Small Cap Danske Aktier er årets bedste danske investeringsfond

 

Niels Andersen
Niels Andersen, chefporteføljeforvalter


Stefan Ingildsen, senior porteføljeforvalter


Kitty Grøn, assisterende porteføljeforvalter

Dato: 21. april 2022
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld