Menu

Søg på sitet

Ved den netop afsluttede aktietegning i BI Erhvervsejendomme A/S blev der tegnet aktier for 936 mio. kr. Det er den fjerde kapitalforhøjelse siden introduktionen i 2018, og formuen har nu passeret 6,3 mia. kr.

Andrea Panzieri, investeringsdirektør i BankInvest, betegner resultatet som meget tilfredsstillende:

”Normalt er ejendomsinvesteringer forbeholdt pensionskasser og kapitalfonde, men gennem BI Erhvervsejendomme har vi ompakket investeringen til mindre andele, så private investorer kan være med.”

Porteføljen i BI Erhvervsejendomme A/S, der hovedsageligt består af kontorejendomme, har vist sig robust under krisen, og efterspørgslen på kvadratmeter vil ikke ændres væsentligt, vurderer ejendomsdirektør Michael Bruhn, PFA.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 26. januar 2021
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld