Menu

Søg på sitet

Fokus Danske Aktier får fire stjerner fra Morningstar

Aktier

BankInvests nicheprodukt, Fokus Danske Aktier, fylder tre år, og rykker derfor ind på listen af investeringsfonde med en track record på mindst tre år, som Morningstar rater.

4 stjerner lyder ratingen på, og dermed placerer Fokus Danske Aktier sig i top blandt Morningstars aktuelt 51 ratede fonde med danske aktier. Af dem er 16 fonde tildelt 4 stjerner og fem fonde har topkarateren 5, herunder BankInvest Danske Aktier (W-klassen).

Fokus Danske Aktier har siden starten i 2017 leveret et afkast på 35,8 %, et merafkast i forhold til benchmark* på 4,7 %, og et annualiseret årligt merafkast på 1,3 %. Alle tal pr 31. oktober 2020 og efter alle omkostninger.

Fonden investerer i en meget koncentreret portefølje af aktier i virksomheder, der skal være hjemmehørende eller børsnoteret i Danmark eller have sit hovedmarked her. Porteføljen består af blot 10 selskaber, hvoraf 5 selskaber – de såkaldte ”super bets” – vægter hver 15 % af den samlede portefølje, mens de øvrige 5 selskaber vægter hver 5 %.

Fokus Danske Aktier forvaltes af Niels Andersen, Stefan Ingildsen og Kitty Grøn, som også står bag den brede, prisvindende Danske Aktier samt Small Cap Danske Aktier.

 

*OMX Copenhagen Cap inkl. nettoudbytte.

Fokus Danske Aktier har risikoprofil 6 og Finanstilsynets risikoangivelse Rød.
BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele i afdelingen bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og væsentlig investorinformation. Informationen findes på www.bankinvest.dk.

Dato: 11. november 2020
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld