Menu

Søg på sitet

Fusion af Basis Globale Aktier og Globale Aktier Bæredygtig Udvikling

BankInvest produkter

Fusion af afd. Basis Globale Aktier KL og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling KL samt afd. Basis Globale Aktier Akk. KL og afd. Globale Aktier Bæredygtig Udvikling Akk. KL, alle afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest

Bestyrelsen i Investeringsforeningen BankInvest har den 31. august 2020 oprettet fusionsplaner vedrørende fusion af følgende afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest (CVR-nr. 26 22 00 92):

  1. afdeling Basis Globale Aktier KL (SE-nr. 33 13 39 36) og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling KL (SE-nr. 41 09 29 39)
  2. afdeling Basis Globale Aktier Akk. KL (SE-nr. 33 13 39 44) og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling Akk. KL (SE-nr. 41 09 30 05).

Afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Basis Globale Aktier Akk. KL er ophørende afdelinger og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling KL og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling Akk. KL er fortsættende afdelinger.


Desuden har bestyrelsen for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Basis Globale Aktier Akk. KL (de ophørende afdelinger) udarbejdet fusionsredegørelser, der supplerer fusionsplanerne.

Edit 23.10.2020:
Fusionerne er blevet vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger i de ophørende afdelinger, men er stadig betinget af godkendelse af Finanstilsynet.

Edit 02.11.2020:
Fusionen er godkendt af Finanstilsynet.


Dokumenter vedrørende fusionerne

Fra den 2. september 2020 vil der på Investeringsforeningen BankInvest, afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Basis Globale Aktier Akk. KLs (de ophørende afdelinger) kontor på Sundkrogsgade 7, 2100 København Ø, i overensstemmelse med § 6, stk. 1 i bekendtgørelse om fusion og spaltning af danske UCITS, være fremlagt følgende dokumenter til eftersyn.

Dokumenterne kan også downloades her fra siden:

 

 

Centrale investorinformationer for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Basis Globale Aktier Akk. KL (de ophørende afdelinger) er blevet opdateret med et afsnit vedrørende ovennævnte fusioner. Centrale investorinformationer for både de ophørende og fortsættende afdelinger kan findes på linket nedenfor.

Dato: 31. august 2020 / Opdateret: 23. november 2020
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld