Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Update fra Finansmarkederne

  Finansmarkederne påvirkes lige nu af både negative og positive økonomiske kræfter. Hvis renten falder til ro og inflationen klinger af, kan aktierne stige yderligere. Men der er stor usikkerhed, understreger chefstrateg Jakob Vejlø

  20. september 2023

 • Chefstrateg: Inflationen falder globalt og varsler rentefald

  Verden over har husholdninger, virksomheder og finansmarkederne sukket efter det: faldende inflation. Nu ser det endelig ud til, at prispresset aftager, og det indebærer, at oplevelsen af rentestigninger vil blive til oplevelsen af rentefald.

  26. juli 2023

 • Chefstrateg: Kommer ulven? Og hvornår?

  Krisestemningen er tydeligt på retur blandt forbrugerne, godt hjulpet på vej af faldende energipriser og lavere inflation. Det må dog ikke friste nogen til at smide alle æg i samme kurv - krisesnakken er langtfra helt aflyst.

  21. juni 2023

 • BankInvest støtter op om Pengeuge 2023

  BankInvest bakker naturligvis igen i år op om Pengeugen, når de unge i 7.-9. klasse skal undervises om renter, inflation, hvordan de håndterer budgetter, forbrug og opsparing.

  14. marts 2023

 • Kommentar: Fra januar-rally til mere holdbar cyklisk bevægelse i aktier

  Januar-rallyet har fået en mere cyklisk og holdbar karakter efter bedring i flere økonomiske indikatorer. Læs kommentar af Kristoffer Pons Bertelsen, strateg i BankInvest.

  8. marts 2023

 • Bæredygtige Klimafonde

  De fleste af os tager hensyn til miljøet. Vi vælger klimavenlige løsninger og handler ofte bæredygtigt. Med klimaet som omdrejningspunkt kan du investere i BankInvests fuldt bæredygtige investeringsfonde.

  5. marts 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  På trods af krig i Europa og stigende renter er der små tegn på forår i luften. Også på de finansielle markeder hvor prognoserne viser forsigtig økonomisk fremgang – og ikke recession.

  23. februar 2023

 • Morgenkommentaren: Optimismen spirer på de finansielle markeder

  Mange har talt om en forestående recession. Men nu begynder vi at se prognoserne blive opjusteret. Lidt mere optimisme kan sende aktiekurserne yderligere i vejret i de kommende måneder.

  2. februar 2023

 • Årskommentar: Farvel til et udfordrende 2022

  Det store tema for 2022 har været stigende renter og aktieinvestorerne lærte på den hårde måde, hvor kraftigt rentestigninger kan slå igennem. Få det finansielle overblik over 2022 og forventningerne til 2023 i Årskommentaren.

  3. januar 2023

 • Morgenkommentaren: Aktiemarkedet har kurs mod comeback i 2023

  Det er realistisk, at vi kan begynde at se konturerne af ny økonomisk fremgang i slutningen af det nye år. Og hvis investorpsykologien også retter sig over det kommende år, er der potentiale for et comeback til aktiemarkedet.

  29. december 2022

 • Morgenkommentaren: På jagt efter bunden i aktiemarkedet

  En holdbar positiv vending i markedet kræver mere ro på renterne og ansatser til ny økonomisk fremgang, som måske kan øjnes allerede næste år. Ukaine-krigen er den store ubekendte.

  20. oktober 2022

 • Video: Update fra Finansmarkederne EKSTRA - Klart budskab fra Jackson Hole

  Budskabet fra den årlige centralbankkonference i Jackson Hole, USA, er krystalklart: Inflationen skal ned og medicinen er højere renter. Men bivirkningerne er gift for aktiemarkederne - ikke mindst i Europa, og bunden er desværre ikke nået endnu.

  29. august 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld