Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Chefstrateg: Kunstig intelligens er den nye råvare

  Ifølge Nvidias topdirektør er den "næste industrielle revolution begyndt", og her er kunstig intelligens den nye råvare. Chefstrateg i BankInvest, Jakob Vejlø, sætter ord på den højteknologiske udvikling og dens betydning for aktiemarkedet.

  6. juni 2024

 • Chefstrateg om aktier: Højspændt kamp lige nu mellem positive og negative kræfter

  Hvad betyder kombinationen af amerikansk vækst, stabile oliepriser og geopolitisk uro for aktiemarkedet? Ifølge chefstrateg i BankInvest, Jakob Vejlø, kæmper positive og negative kræfter lige nu om markedets retning.

  6. maj 2024

 • Video: Status på Optima

  Foråret er på vej. Den gode stemning på aktiemarkederne fortsætter, og alene i februar er markedet steget med næsten 5 %. Denne stigning er i høj grad drevet af kunstig intelligens.

  3. maj 2024

 • “Diversitetsdebatten trænger stadig til et boost"

  10. april 2024

 • Video: Status på Optima

  Foråret er på vej. Den gode stemning på aktiemarkederne fortsætter, og alene i februar er markedet steget med næsten 5 %. Denne stigning er i høj grad drevet af kunstig intelligens.

  6. marts 2024

 • Chefstrateg: Her er de mulige overraskelser for investorer i 2024

  De seneste 25 år har det globale aktiemarked givet et afkast på ca. 7 procent om året målt i danske kroner. Det er også et rimelig godt bud på afkastet i 2024. Men kan der komme malurt i bægeret i løbet af året?

  19. januar 2024

 • Chefstrateg: Kommer ulven? Og hvornår?

  Krisestemningen er tydeligt på retur blandt forbrugerne, godt hjulpet på vej af faldende energipriser og lavere inflation. Det må dog ikke friste nogen til at smide alle æg i samme kurv - krisesnakken er langtfra helt aflyst.

  21. juni 2023

 • Update fra Finansmarkederne

  USA og Europa oplever opbremsning i væksten og tilbagegang i industrien, mens betydelig aktivitet i servicesektoren, faldende energipriser og lav arbejdsløshed i USA skaber optimisme.

  14. juni 2023

 • Video: Status på Optima

  Maj måned bød på flotte aktieafkast, hvor mange af stigningerne var drevet af forventninger til kunstig intelligens. Det er dog stadig for tidligt at aflyse recessionen.

  7. juni 2023

 • Chefstrateg: Sådan vil kunstig intelligens gøre verden rigere

  Om to år kan op til 90 procent af alt indhold på nettet være skabt af kunstig intelligens. Det kommer til at bidrage massivt til den økonomiske vækst og velstand. Kagen bliver simpelthen større - men vi skal forstå at skære den rigtigt.

  22. maj 2023

 • Megatrends vinder hastigt frem på det globale aktiemarked

  Hvad har kunstig intelligens, bioteknologi og cloud computing til fælles med e-shopping, ligestilling og marihuana? Svaret er, at de er eksempler på såkaldte ”megatrends” - og de vinder hastigt frem på det kæmpestore globale aktiemarked.

  17. maj 2021

 • Kinas økonomi og aktier i overhalingsbanen

  Stadig flere i Vesten får øjnene op for de investeringsmuligheder, den kinesiske vækst fører med sig, skriver chefstrateg Jakob Vejlø.

  14. oktober 2020

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld