Menu

Søg på sitet

BankInvest ansætter COO, udnævner direktør og ændrer i organisationen

Nyt fra BankInvest

BankInvest-koncernen ansætter en COO (Chief Operating Officer). Samtidig udnævnes ny direktør for BI Management A/S, og dette medfører ændringer i organisationen.

BankInvest har pr. den 1. september 2018 ansat en ny COO og medlem af koncernens forretningsledelse. Efter aftale med den ny COOs nuværende arbejdsgiver bliver navnet imidlertid først offentliggjort senere.

Malene Ehrenskjöld er dags dato udnævnt til direktør i investeringsforvaltningsselskabet BI Management A/S og som medlem af koncernens forretningsledelse. Malene Ehrenskjöld har siden januar 2018 været konstitueret direktør i BI Management A/S og medlem af forretningsledelsen.

Ledelsesændringerne fører ligeledes til ændringer af organisation og ansvarsområder i BankInvest.

I forbindelse hermed fratræder Thomas Gunnarsson, CFO med ansvar for koncernøkonomi og IT efter gensidig aftale sin stilling. Thomas Gunnarsson kom til BankInvest i marts 2016.

"Vi har tegnet en ny organisation for at kunne samle drift og produktion under én direktør, en COO, og her har vi skønnet, at der var behov for en anden profil. Vi vil gerne takke Thomas for indsatsen og ønsker ham al muligt held og lykke fremover", siger Lars Bo Bertram.

Ansvaret for koncernøkonomi og IT overgår til den ny COO, som ligeledes får ansvaret for driftsområderne Fund Management, Operations og Fondsregnskab.  Den ny COO vil referere til Lars Bo Bertram, adm. direktør i BI Holding A/S og BankInvest-koncernen.

Malene Ehrenskjöld får ansvaret for ledelsen af BI Management A/S og kapital- og investeringsforeningerne BankInvest. Herunder ansvaret for afdelingerne koncernjura, compliance & risikostyring samt bestyrelsessekretariatet.

Dato: 7. juni 2018
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld