Menu

Søg på sitet

Håbet om et julerally blev desværre gjort til skamme. Aktie- og obligationsfald samt centralbankernes melding om at kampen mod inflationen langt fra er overstået var blot nogle af de emner, der prægede de finansielle markeder i årets sidste måned.

Se med når vores chefporteføljeforvalter Peter Lorin giver en opdatering på udviklingen i Optima og kommenterer på vækstbilledet.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 6. januar 2023

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld