Menu

Søg på sitet

November og starten af december har været præget af optimisme på de finansielle markeder. Det toneangivende amerikanske aktieindeks, SP500, ligger næsten 15% højere, end da det så værst ud i midten af oktober. Men når man har været igennem et så voldsomt år, som 2022 har udviklet sig til, kan den øjeblikkelige optimisme dog hurtigt slå om. 

Så hvordan ser vi tingene udvikle sig fremadrettet? Dét og den seneste udvikling kommenterer Peter Lorin Rasmussen på nedenfor.

Ovennævnte indhold må ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central information. Informationen findes på bankinvest.dk.

Dato: 7. december 2022

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld