Menu

Søg på sitet

BankInvests Bæredygtighedsrapport 2021

Bæredygtighed

I BankInvests årlige bæredygtighedsrapport kan du læse om vores arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed – både som kapitalforvalter, men også som virksomhed og arbejdsplads. God læselyst.

I rapporten får du et overblik over BankInvests tiltag inden for bæredygtighed og ansvarlige investeringer. Både dem, der allerede er ført til dørs, men også de projekter vi arbejder på, som gør, at vi hele tiden forbedrer os.

For eksempel at BankInvest i 2021 har underskrevet ”Net Zero Asset Managers”-initiativet, hvor vi har forpligtet os til at være CO2-neutrale senest i 2050, med faste delmål undervejs. Det er et ambitiøst initiativ, hvor 236 andre kapitalforvaltere, med mere end 57.500 billioner under forvaltning, også har tilsluttet sig.

Vi har også i 2021 lanceret vores univers, ”En Verden til Forskel”, hvor investeringskunderne nu selv har mulighed for at lege med tallene og få et indtryk af, hvordan deres investeringer påvirker omverdenen.


Gammelt it-udstyr får nyt liv

Som virksomhed må vi selvfølgelig kræve det samme af os selv, som vi kræver af andre. Gennem FAIR Danmark har BankInvest sørget for, at vores aflagte it-udstyr nu finder nyt liv på skoler i Malawi - ét af de fattigste lande i Sydøstafrika. Vi er også stolte af, at BankInvests medarbejdere sidste år helt frivilligt samlede hele 256.615 kr. ind til Olotasha Primary School i Kenya. De er nu investeret i en ny skole.

Investeringer og bæredygtighed har mange ansigter.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld