Menu

Søg på sitet

Bedst til ansvarlige investeringer for 2. år i træk

Bæredygtighed

Det internationale tidsskrift CFI.co har igen i år kåret BankInvest til Danmarks bedste, når det gælder ansvarlige investeringer.

I begrundelsen for tildelingen af prisen ”Best ESG Responsible Investor Denmark” har juryen blandet andet lagt vægt på, at BankInvest har nogle klare mål for CO2-udledning, at vi understøtter verdensmålene og ESG-ratings i vores globale bæredygtige fonde, og at BankInvest, som den første kapitalforvalter i Nordeuropa, kompenserer for den resterende del af CO2-udledningen i de globale svanemærkede fonde.

Derudover hæfter dommerne sig også ved BankInvests samarbejde med en række uafhængige organisationer i arbejdet med at sikre fortsat udvikling og fokus på bæredygtige investeringsprodukter.

Det er anden gang, at det internationale tidsskrift CFI.co uddeler en national ansvarligheds pris til en investor i Danmark, og igen i år faldt valget på BankInvest.

Det 200 siders magasin, som udkommer fire gange årligt, indeholder interviews og kommentarer fra nogle af verdens førende forskere, politikere og topchefer og har gennem en årrække uddelt priser relateret til corporate governance og ansvarlige investeringer.

Vi er meget glade for igen at modtage prisen som Danmarks bedste til ansvarlige investeringer

Investeringsdirektør Andrea Panzieri
Dato: 7. oktober 2021

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld