Menu

Søg på sitet

Rapportering for BankInvests svanemærkede investeringsfonde

Bæredygtighed

I 2020 skærpede vi i BankInvest arbejdet med bæredygtighed yderligere og lancerede vores første svanemærkede investeringsfonde. Fondene lever op til Svanemærkets 25 kriterier om bl.a. eksklusion af fossile brændstoffer og tilvalg af ansvarlige selskaber.

Derudover er der krav til at informere om arbejdet med kriterierne og bæredygtgihed generelt. BankInvest har netop udarbejdet den første rapport med fokus på bæredygtigheden i netop de fonde. Rapporten gennemgår de vigtigste tendenser på området med særligt fokus på afdelingernes bæredygtige egenskaber som fx CO2-udledningen.

BankInvest lancerede i 2020 de første Svanemærkede fonde og har netop offentliggjort den første rapport om bæredygtigheden for disse fonde.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld