Menu

Søg på sitet

BankInvests Bæredygtighedsrapport 2020

Bæredygtighed

Det er første gang, at BankInvest udgiver en Bæredygtighedsrapport som har fokus på vores bæredygtige rejse og arbejde – både som kapitalforvalter, men også som virksomhed og arbejdsplads.

I Bæredygtighedsrapport 2020 kan du få et overblik over BankInvests tiltag inden for bæredygtighed og ansvarlige investeringer. Både dem, der allerede er ført til dørs, men også de projekter vi arbejder på, som gør, at vi hele tiden forbedrer os.

I rapporten kan du også læse om vores nye svanemærkede investeringsfonde, der lever op til 25 krav vedrørende ekskludering, inkludering og gennemsigtighed, men også hvordan vi kommunikerer ansvarlige investeringer til vores kunder og arbejder med aktivt ejerskab.

Som virksomhed må vi selvfølgelig kræve det samme af os selv, som vi kræver af andre. Derfor har vi også vendt blikket indad og et af fokusområderne i vores CSR-politik er bl.a. miljøet. I den forbindelse har vi fået kortlagt vores CO2-forbrug. I rapporten kan du læse, hvordan vi konkret  ser nærmere på for at reducere vores CO2-forbrug. Ligesom du kan læse mere om, hvordan vi ønsker at støtte og engagere os i initiativer, der bakker op om og udbreder viden og læring.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld