Menu

Søg på sitet

Et bredt udvalg

Et bredt udvalg af investeringsafdelinger

I PFA Invest kan du investere i 10 forskellige investeringsafdelinger. Vi har afdelinger, der investerer i aktier, afdelinger der investerer i obligationer og afdelinger, der investerer i både aktier og obligationer. Det sikrer, at du har mulighed for at vælge netop den investering, der passer til din investeringsprofil.

Handler med omtanke

Til porteføljepleje af foreningens midler har Investeringsforeningen PFA Invest indgået en aftale med BI Asset Management Fondsmæglerselskab A/S, der hører under BankInvest-koncernen.

Sammen om vækst

BankInvest er en dansk kapitalforvalter og udbyder af værdipapirfonde, investerings- og kapitalforeninger med en samlet formue under forvaltning og administration på 148,6 mia. kr. pr. 31. december 2023.

Siden 1969

BankInvest blev etableret tilbage i 1969 og har som formål at levere kapitalforvaltning og administration af høj kvalitet til kunder i ind- og udland.

Hvad kan du investere i PFA Invest?

Du kan placere næsten alle former for opsparing i PFA Invest, eksempelvis:

Frie midler

Pensionsmidler

Selskabers midler

Fondes midler 

Hvad er en investeringsforening?

En investeringsforening er helt grundlæggende en sammenslutning af investorer, der går sammen om at få mest ud af deres opsparing gennem investering i investeringsbeviser. Investerer du i PFA Invest, tager vi altså ansvaret for dine investeringer.

Hvorfor bruge en investeringsforening?

En investeringsforening er en nem måde at investere på. Ved at investere eksempelvis 10.000 kroner kan du investere i en portefølje af amerikanske aktier, danske obligationer eller noget helt tredje, og få fordele, som ellers er forbeholdt de største investorer. En investeringsforening giver dig mulighed for, at du kan investere i en portefølje med mange forskellige aktier og/eller obligationer, og samtidig få professionelle investorer til at passe investeringerne for dig.

» Du kan læse mere om BankInvest her