Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Valgmandsmatematik kommer til at afgøre hvem der skal indtage Det Hvide Hus

  Præsidentvalget blev langtfra den klare afgørelse, mange havde håbet. Nu er håbet, at afgørelsen ikke trækker ud, siger Investeringsdirektør Andrea Panzieri i en videokommentar til det uafklarede valgresultat.

  4. november 2020

 • Biden eller Trump: Fordele og ulemper

  Amerikanerne vælger – måske – præsident i nat. Chefstrateg Jakob Vejlø vurderer fordele og ulemper for Danmark, virksomhederne og investorerne ved de to kandidater – og giver et bud på den endelige vinder.

  3. november 2020

 • Republicans fall in line, Democrats fall in love

  Chefredaktør for Kongressen.com, Anders Agner, gav på et internt online-morgenmøde for BankInvests samarbejdspartnere en veloplagt status på den amerikanske valgkamp.

  15. september 2020

 • USA Small Cap Aktier A

  Hovedparten af pengene investeres i aktier i mindre virksomheder, såkaldte Small Cap-virksomheder, der skal være hjemmehørende eller børsnoteret i USA eller have den væsentligste del af sin forretning her eller være hjemmehørende i lande omfattet af ...

  22. juni 2020

 • Vores historie og værdier

  BankInvest handler med omtanke. Dette er vores løfte til investorer, ejere, medarbejdere og øvrige interessenter.

  19. juni 2020

 • Chefstrateg: Geopolitiske temaer som har betydning for de finansielle markeder

  Prisen på en tønde råolie steg markant i starten af året efter Iran/USA-konflikten, men er på vej ned igen. Første fase i handelsaftalen mellem USA og Kina forventes underskrevet onsdag og hvor skal den amerikanske rente hen i 2020.

  13. januar 2020

 • Hvem styrer olieprisen?

  Alle skæver til olieprisen, når der udbryder konflikt i Mellemøsten. Men hvad påvirker olieprisen, hvem vinder og taber på højere oliepriser, og hvor tæt er USA egentlig på at være selvforsynende med olie?

  13. januar 2020

 • Chefstrateg: Amerikansk droneangreb er en del af skyggekrig

  Det amerikanske angreb på en højtstående iransk general får næppe større betydning for aktiemarkederne. Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play.

  3. januar 2020

 • Supermagten USA – nu også med olie

  Den sidste uge af november 2018 indtraf en skelsættende begivenhed i USA. For første gang i 75 år er amerikanerne nu selvforsynende med råolie. Det giver USA et stærkt kort på hånden, som allerede er begyndt at rokke ved de kendte magtbalancer.

  5. marts 2019

 • ”Trump har aldrig en plan B”

  Selv om USA's økonomi brager derudad, og arbejdsløsheden er rekordlav, er der rigeligt at bekymre sig om med Donald Trump i Det Hvide Hus, vurderer USA-eksperten og historikeren Niels Bjerre-Poulsen.

  1. marts 2019

 • USA vil fortsat være verdens politibetjent

  USA's præsident Donald Trump har varslet, at verdens eneste supermagt, USA, vil indtage en ny rolle i verden. Det handler om ”America First”, kritik af NATO, en hård linje over for Kina og måske forbrødring med Rusland.

  13. marts 2017

 • Velkommen til Trump-land!

  Nattens valgsejr til Trump i det amerikanske præsidentvalg kom som en kæmpe overraskelse. Samtlige prognoser fra de amerikanske analyseinstitutter og TV-stationer pegede på, at der kun var 20-30% sandsynlighed for dette udfald – men dog ikke 0%.

  9. november 2016

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld