Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Lykke Friis: Det tyske valg er helt uforudsigeligt

  Søndag den 26. september skal tyskerne vælge ny kansler efter 16 år med Angela Merkel ved roret - og det tegner til en sand gyser.

  1. september 2021

 • BankInvest investerer i tysk boliggigant med ESG-fokus

  BankInvest har i løbet af foråret i flere omgange købt obligationer i tyske Vonovia, der er EU’s største boligudlejningskoncern.

  18. juni 2021

 • Morgenkommentaren: På vej ud af krisen styrer vi mod nye aktiehøjder

  Selvom dele af aktiemarkederne er oppustede, er markedet som helhed langt fra en spekulativ boble. Læs chefstrateg Jakob Vejløs "Morgenkommentar", der også har været bragt på Finans.dk.

  16. juni 2021

 • Champagne og kryptokunst

  Amerikanske aktier handles 80 pct. over bundniveauet i marts 2020, og krypto-kunst sælges til skyhøje priser. Læs chefstrateg Jakob Vejløs kommentar.

  7. april 2021

 • BankInvest investerer i grønt tele-net i Schweiz og el-net til havvindmøller i Tyskland

  BankInvests Virksomhedsobligationer IG-afdelinger har netop investeret millioner i grønne obligationer fra teleselskabet Swisscom og el-netværksoperatøren Eurogrid.

  6. maj 2020

 • 2020 bliver en cliffhanger

  En ”cliffhanger”. Sådan karakteriserer BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø udsigterne for 2020. De globale økonomiske vækstrater klamrer sig til klippeafsatsen, men undgår at dratte ud over recessionskanten.

  20. december 2019

 • Outlook 2019: "Udfordret"

  Globale økonomiske og politiske koldfronter trækker sammen i horisonten og kan ramme opdriften i aktiekurserne. BankInvests strategiafdeling præsenterer med "Outlook 2019" tre mulige scenarier for de finansielle markeder i 2019.

  8. januar 2019

 • USA vil fortsat være verdens politibetjent

  USA's præsident Donald Trump har varslet, at verdens eneste supermagt, USA, vil indtage en ny rolle i verden. Det handler om ”America First”, kritik af NATO, en hård linje over for Kina og måske forbrødring med Rusland.

  13. marts 2017

 • ”Vi kan tillade os at have andre perspektiver”

  Dagslys og frisk luft. På 75. år gør denne enkle vision Velux til den dominerende aktør på verdensmarkedet for ovenlys. Med en rekordomsætning på knap 18 mia. kr. står den fondsejede Velux Gruppen stærkt rustet til fremtiden.

  13. marts 2017

 • Outlook 2017: "It’s the politics, stupid"

  BankInvests chefstrateg, Frank Velling, præsenterer med "Outlook 2017" sin makroøkonomiske vurdering, af året der kommer. Læs hovedkonklusionerne fra analysen og bliv klogere på de udfordringer du som investor vil blive mødt med i 2017.

  12. december 2016

 • Lykke Friis: Britisk EU-skilsmisse kan tage 10 år

  Storbritannien står efter "Brexit"-afstemningen foran komplekse forhandlinger, inden briterne endegyldigt kan forlade EU. Det kan tage 10 år, inden alt er på plads.

  19. oktober 2016

 • Outlook 2016: "Balancekunst"

  BankInvest's chefstrateg, Frank Velling, præsenterer med "Outlook 2016" sin makroøkonomiske vurdering, af året der kommer. Læs hovedkonklusionerne fra analysen og bliv klogere på de udfordringer du som investor vil blive mødt med i 2016.

  16. december 2015

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld