Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • BankInvest investerer i tysk boliggigant med ESG-fokus

  BankInvest har i løbet af foråret i flere omgange købt obligationer i tyske Vonovia, der er EU’s største boligudlejningskoncern.

  18. juni 2021

 • Udbytter i afdelinger med virksomhedsobligationer

  Aconto-udbytter i BankInvests afdelinger med virksomhedsobligationer grundet en række lovændringer er nu udbetalt.

  26. april 2021

 • Indlånsrenten er, hvor den altid har været

  Det måske mest usædvanlige ved de negative indlånsrenter i bankerne er, at de ikke er særlig usædvanlige. Siden 1970 har det kun sjældent kunnet betale sig at spare op til bankens laveste renter, når inflation og skat regnes med.

  25. februar 2020

 • Nyt alternativ til fattige indlånsrenter

  Med negative renter kan man spare sig fattig. BankInvests nye obligationsprodukt Mellemlange Danske Obligationer tilbyder et alternativ, der kan løfte afkastet op i positivt terræn.

  12. december 2019

 • Korte high yield-obligationer hitter - nyt produkt har rejst over 6 mia. kroner på et halvt år

  Pengene strømmer ind i BankInvests produkt Korte HY Obligationer (high yield virksomhedsobligationer), der gik i luften i oktober. Muligheden for et positivt afkast med lav risiko appellerer bredt.

  1. april 2019

 • Gennembrud for grønne obligationer

  De første "Green Bonds" (grønne obligationer) blev sendt på markedet i 2008, men først nu har investorerne for alvor fået øje på den særlige obligationsvariant, hvor udsteder lover en bæredygtig anvendelse af provenuet.

  27. februar 2019

 • Gælds-gearing sætter rekord

  De højest ratede industrivirksomheders gældsætning når rekordhøjde i 2017, viser nye beregninger fra BankInvest. Udviklingen, der drives af Den Europæiske Centralbanks opkøb af virksomhedsobligationer, gør bankobligationer mere interessante.

  5. februar 2018

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld