Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • Chefstrateg: Geopolitiske temaer som har betydning for de finansielle markeder

  Prisen på en tønde råolie steg markant i starten af året efter Iran/USA-konflikten, men er på vej ned igen. Første fase i handelsaftalen mellem USA og Kina forventes underskrevet onsdag og hvor skal den amerikanske rente hen i 2020.

  13. januar 2020

 • Hvem styrer olieprisen?

  Alle skæver til olieprisen, når der udbryder konflikt i Mellemøsten. Men hvad påvirker olieprisen, hvem vinder og taber på højere oliepriser, og hvor tæt er USA egentlig på at være selvforsynende med olie?

  13. januar 2020

 • Chefstrateg: Amerikansk droneangreb er en del af skyggekrig

  Det amerikanske angreb på en højtstående iransk general får næppe større betydning for aktiemarkederne. Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play.

  3. januar 2020

 • Kriseramte Venezuela kan ikke betale gæld på 900 mia. kr.

  For tyve år siden var Venezuela blandt Sydamerikas rigeste lande. Mandag den 13. november 2017 kan landet, som sidder på verdens største oliereserver, gå fallit.

  10. november 2017

 • Chefstrateg Jakob Vejlø: Aktiestigninger fortsætter de næste 12 måneder

  Efter otte år med aktiestigninger er der er ingen tvivl om, at vi er i den sene fase af aktieopturen. Det til trods, tror BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på stigninger på op til 10% på det globale aktiemarked, når man kigger 12 måneder frem.

  11. maj 2017

 • Tre grønne udsigter for Kinas økonomi - og tre røde advarsler

  ”Hanens år” bliver afgørende for Kinas økonomi, der kom bedre ud af 2016 end frygtet. Der er klare positive tendenser, men også mørke skyer, der truer med tilbageslag i verdens næststørste økonomiske magt.

  15. marts 2017

 • USA vil fortsat være verdens politibetjent

  USA's præsident Donald Trump har varslet, at verdens eneste supermagt, USA, vil indtage en ny rolle i verden. Det handler om ”America First”, kritik af NATO, en hård linje over for Kina og måske forbrødring med Rusland.

  13. marts 2017

 • Outlook 2017: "It’s the politics, stupid"

  BankInvests chefstrateg, Frank Velling, præsenterer med "Outlook 2017" sin makroøkonomiske vurdering, af året der kommer. Læs hovedkonklusionerne fra analysen og bliv klogere på de udfordringer du som investor vil blive mødt med i 2017.

  12. december 2016

 • Lykke Friis: Britisk EU-skilsmisse kan tage 10 år

  Storbritannien står efter "Brexit"-afstemningen foran komplekse forhandlinger, inden briterne endegyldigt kan forlade EU. Det kan tage 10 år, inden alt er på plads.

  19. oktober 2016

 • Britisk EU-afstemning: Should I stay or should I go?

  Den 23. juni skal briterne i en folkeafstemning svare ”remain” eller ”leave” til spørgsmålet om at blive eller forlade EU. Ingen ved rigtigt, hvad et britisk exit betyder. Her er BankInvests vurdering.

  24. maj 2016

 • Outlook 2016: "Balancekunst"

  BankInvest's chefstrateg, Frank Velling, præsenterer med "Outlook 2016" sin makroøkonomiske vurdering, af året der kommer. Læs hovedkonklusionerne fra analysen og bliv klogere på de udfordringer du som investor vil blive mødt med i 2016.

  16. december 2015

 • Seks år efter århundredets finansielle "storm"

  Det er nu præcis seks år siden, at recessionen efter finanskrisen sluttede. BankInvests chefstrateg, Frank Velling, vurderer den globale økonomi.

  23. juni 2015

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld