Menu

Søg på sitet

Søgeresultater

 • SFDR

  Disclosure-forordningen er et sæt regler for, hvordan der skal oplyses om bæredygtighed – både på overordnet virksomhedsniveau og på produktniveau for de enkelte afdelinger.

  7. september 2021

 • Regeringen fremhæver BankInvests arbejde med verdensmål

  Den danske regering har udsendt deres opfølgningsrapport omkring arbejdet med FN’s 17 verdensmål, en rapport, der med Finansministeriets egne ord skal gøre Danmark klar til Verdensmålseksamen.

  22. juni 2021

 • Bæredygtigt aftryk gearer op

  I BankInvest er vi nu klar med næste generation af Bæredygtigt aftryk. Den nye model fremstår nu mere overskuelig og har flere nyttige informationer end før.

  21. maj 2021

 • Rapportering for BankInvests svanemærkede investeringsfonde

  I 2020 skærpede vi arbejdet med bæredygtighed yderligere og lancerede vores første svanemærkede investeringsfonde. Det kan du læse mere om i den første rapport med fokus på bæredygtigheden i netop de fonde.

  11. maj 2021

 • Bæredygtige rapporter

  5. maj 2021

 • BankInvests Bæredygtighedsrapport 2020

  Det er første gang, at BankInvest udgiver en Bæredygtighedsrapport med fokus på vores bæredygtige rejse og arbejde – både som kapitalforvalter, men også som virksomhed og arbejdsplads.

  22. april 2021

 • BankInvest tilslutter sig nyt klimainitiativ

  BankInvest har underskrevet Net Zero Asset Managers-initiativet, hvor kapitalforvaltere frem mod 2050 forpligter sig til at arbejde for at neutralisere udledningen af drivhusgasser fra de selskaber, man investerer i.

  21. april 2021

 • Nye regler for bæredygtige investeringer skal hjælpe kunderne

  I dag træder de første af en række nye regler i kraft, der skal gøre det nemmere for private investorer at se, om en investering er bæredygtig og grøn.

  10. marts 2021

 • Bæredygtighed i kriseperioder

  Aktieporteføljer med en bæredygtig profil vinder stadigt større indpas, og særligt under COVID-19-krisen har vi set større inflow i disse strategier. Men kan man investere bæredygtigt uden af gå på kompromis med afkastet og risikoen i porteføljen?

  10. december 2020

 • Bæredygtigt aftryk: Debutant indtager førstepladsen

  BankInvest har offentliggjort kvartalsudgaven af Bæredygtigt aftryk, der nu dækker 25 afdelinger. I forhold til sidst er listen udvidet med den nye aktiefond Globale Aktier Bæredygtig Udvikling.

  14. juli 2020

 • Bæredygtigt aftryk - nu med Optima og grønne obligationer

  BankInvest har netop offentliggjort Bæredygtigt aftryk for første kvartal af 2020.

  15. april 2020

 • Bæredygtigt aftryk: Nemt overblik over bæredygtigheden i BankInvests afdelinger

  BankInvest har som den første danske kapitalforvalter samlet oplysninger om CO2-udledning, ESG og FN’s verdensmål i én oversigt. Oversigten sætter tal på bæredygtigheden i 15 af BankInvests aktie- og obligationsfonde. Flere er på vej.

  4. oktober 2019

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld