Menu

Søg på sitet

Studentermedhjælper til kommunikation

Job i BankInvest

Studentermedhjælper til kommunikation

Læser du journalistik eller en anden kommunikationsfaglig uddannelse, og er du en dygtig formidler, som er god til at formidle et komplekst indhold i let forståelige ord og billeder? Så er det måske dig, vi søger.  

Dine arbejdsopgaver 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at levere engagerende skriftligt og visuelt indhold til vores website, nyhedsbreve og LinkedIn målrettet vores samarbejdspartnere og slutkunder. Du vil derudover komme til at udvikle, optage og redigere inhouse-videoproduktioner. 

Du bliver også en vigtig del af arbejdet med vores interne kommunikation, og kommer også til at bistå i udviklingen af præsentationer og PR-materiale. 

Om dig 

Du er analytisk og dygtig til at kommunikere og har en konstruktiv og nysgerrig tilgang til dine opgaver. Du er god til at navigere i en omskiftelig hverdag med et højt tempo, hvor du bliver en vigtig ressource i kommunikationen til vores målgrupper. Du er struktureret og grundig med fokus på detaljen. 

Er du interesseret i finans og investering er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er en dygtig skriftlig formidler og har fokus på at sikre god kommunikation på tværs af kanaler og målgrupper. 

Om at arbejde i BankInvest 

I Digital Marketing & Kommunikation bliver du en del af et mindre team bestående af tre fuldtidsmedarbejdere og en studentermedhjælper.  

Derudover bliver du en del af en dynamisk virksomhed med ca. 110 ansatte med en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange dygtige kollegaer.  

Er du vores kommunikationsstudentermedhjælper? 

Så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24januar 2021. Vi holder løbende samtaler. 

Jobbet er på ca. 15 timer om ugen med fleksible arbejdstider i tidsrummet 8 til 17. 

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing- & kommunikationschef Vevika Søberg på 77 30 90 17 eller ves@bankinvest.dk. 

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld