Menu

Søg på sitet

Studentermedhjælper til kommunikation

Læser du journalistik, kommunikation, dansk eller en fjerde slags kommunikationsfaglig uddannelse, og er du en dygtig formidler, som er god til at gøre komplekst indhold letforståeligt i ord og levende billeder? Så er det dig, vi søger.

Dine arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver udvikle, optage og redigere videoproduktioner, levere engagerende skriftligt og visuelt indhold til vores website, nyhedsbreve og SOME-kanaler.

Du vil derudover komme til at arbejde med vores interne kommunikation, og i udviklingen af præsentationer og PR-materiale.

Om dig

Du er sproglig sikker og har en konstruktiv og nysgerrig tilgang til dine opgaver. Du er fleksibel og god er til at navigere i en omskiftelig hverdag, hvor du bliver en vigtig ressource i kommunikationen til vores målgrupper.

Du er et par år inde i din uddannelse og har minimum 1,5 år tilbage.

Er du interesseret i finans og investering, er det en fordel, men bestemt ikke et krav. Det vigtigste er, at du er en dygtig skriftlig formidler, der har let ved at lære, og har fokus på at sikre god kommunikation på tværs af kanaler og målgrupper.

Om at arbejde i BankInvest

I Digital Marketing & Kommunikation bliver du en del af et mindre team bestående af tre fuldtidsmedarbejdere med både marketing og journalistik som baggrund, samt to studentermedhjælpere.

Derudover bliver du en del af en dynamisk virksomhed med ca. 110 ansatte med en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange dygtige kollegaer.

Er du vores kommunikationsstudentermedhjælper? 

Så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. januar 2022. Vi holder løbende samtaler.

I din ansøgning bedes du vedlægge et eksempel på din skriftlighed. Skriv en nyhed til bankinvest.dk på ca. 2.000 anslag om temaet: Negative renter – investér dine penge i stedet.

Målgruppe: Helt almindelige danskere som vil undgå, at negative renter æder opsparingen. Målgruppen er ikke nødvendigvis investeringslystne og har begrænset viden om investering. De har gennem årene opsparet en formue på 3-400.000 – og nu giver banken negativ rente på alt over 100.000. Det frustrerer dem.

Nyheden skal give læseren mere viden om, hvad negative renter kan betyde for deres opsparing, og hvad de skal være opmærksomme på, når de investerer.

Jobbet er på 15-20 timer om ugen med fleksible arbejdstider i tidsrummet 8 til 17.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing- & kommunikationschef Vevika Søberg på 77 30 90 17.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld