Menu

Søg på sitet

Senior Analyst til Group Finance

Job i BankInvest

Senior Analyst

BankInvest søger en Senior Analyst til vores Group Finance-team. Group Finance er omdrejningspunkt for centrale opgaver i BankInvests organisation – her styres bl.a. koncernens økonomiske forhold.

Teamet består af 4 fagligt stærkt funderede medarbejdere. Atmosfæren i teamet er uformel og behagelig, og der hersker en alle-hjælper-alle-attitude på tværs.

Dine arbejdsopgaver

Du skal bistå direktionen, bestyrelsen og interne stakeholders med en korrekt og udførlig rapportering bl.a. på baggrund af omkostningsopfølgning, salgsopfølgning, månedsregnskab m.v. Af samme grund kræves det, at du mestrer bearbejdningen af store dataset, har en god forretningsforståelse, og at du besidder gode analytiske egenskaber.

Udover ovenstående vil du i det daglige også skulle tage fat, hvor der er behov. Dine opgaver vil i den forbindelse være alsidige og bl.a. bestå af:

  • Månedsafslutning/månedsregnskab
  • Salgsopfølgning
  • Opfølgning på budgetter
  • Forecast
  • Controlling
  • Diverse bogholderiopgaver.


Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring med rollen som Senior Analyst eller Senior Controller, og at du har en bred regnskabsmæssig forståelse samt evner diverse analytiske opgaver.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx HA eller cand.polit., er it-minded og besidder solide Excel-kompetencer. Har du erfaring med Navision, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du selvstændig, struktureret og har det helt rette drive. Du trives i en hverdag med en bred berøringsflade, og du er ikke bange for at række ud til diverse interessenter.


Om at arbejde i BankInvest

I BankInvest bliver du en del af en dynamisk virksomhed med ca. 110 ansatte, en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange kompetente kollegaer. Du får en attraktiv løn, fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og en bred vifte af personalegoder, som fx sundheds- og tandforsikring og attraktiv kantineordning. Vi bor i hjertet af København få skridt fra Marmorkirkens metrostation.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Group Finance, Ahmet Kayhan, på telefon 77 30 90 41 eller mail [email protected]

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 1. december 2022. Vi holder samtaler løbende.

BankInvest er en førende kapitalforvalter og udbyder af investeringsforeninger i Norden med en samlet formue under forvaltning og administration på ca. 130 milliarder kroner. BankInvest forvalter midler for circa 200.000 private investorer og et antal institutionelle investorer i Danmark og udlandet. BankInvest blev etableret i 1969, og ejerkredsen består af 38 danske pengeinstitutter. Virksomheden har cirka 110 medarbejdere.

 

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld