Menu

Søg på sitet

Risiko-analytiker til Investeringsrisiko & Selection

Kunne du tænke dig at arbejde med investeringer og risiko? Er du god til tal? Og er du god til at kode? Så er det muligvis dig, vi søger til en stilling som vores nye risiko-analytiker i Investeringsrisiko & Selection teamet.

I teamet arbejder vi primært med analyse af risiko og afkast på tværs af alle vores investeringsprodukter. Vi rådgiver og sparrer med vores distributører omkring sammensætning og risiko i deres modelporteføljer. Vi udvælger også vores eksterne forvaltere og står for den løbende opfølgning med dem. Derudover har vi en række opgaver ift. rapportering og salgsmateriale.

Vi er et team med masser af spændende opgaver og kontaktflader til næsten hele huset, vi har et højt fagligt niveau. Vi har brug for en risiko-analytiker med primært fokus på vores obligationsporteføljer.

Dine arbejdsområder vil være:

  • Ansvar for den løbende drift og udvikling af risiko-materiale til vores obligationsporteføljer
  • Bidrage med analyser ifm. udvælgelse af eksterne forvaltere
  • Forestå driften af en række mindre opgaver i teamet
  • Bidrage til videreudvikling og effektivisering af vores løsninger i Excel/VBA/SQL

Gennem arbejdet får du et indgående kendskab til hvordan en kapitalforvalter fungerer, og der vil være god mulighed for, at dine opgaver ændrer sig over tid – enten i teamet eller i andre teams i investeringsafdelingen – det hele i takt med at dine færdigheder og kendskab til investering og kapitalforvaltning vokser.

Vi forventer at du er superbruger i Excel, kan SQL og har indgående kendskab til at kode, som minimum i VBA, men også gerne i fx Python.

Du er formentlig cand.merc. (mat.), cand.polit. eller lignede, gerne med nogle års relevant erfaring.

Som person går du op i detaljerne. Du sætter en dyd i at lave dit arbejde ordentligt, og stopper ikke før resultatet er 100%, som du gerne vil have det. Du arbejder hurtigt, effektivt og brænder for det matematiske.

Vi tilbyder:

Du får en attraktiv løn og en bred vifte af personalegoder, fx sundhedssikring, kantineordning og fleksibel arbejdstid.


Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for Investeringsrisiko & Selection, Jakob Møller Petersen på tlf. 77 31 94 68 og/eller jmp@bankinvest.dk


Du bedes bedes sende din ansøgning senest den 5. december 2021 via knappen herunder.

Vi holder samtaler løbende.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld