Menu

Søg på sitet

Grafisk studentermedhjælper

Job i BankInvest

Grafisk studentermedhjælper til Digital Marketing & Kommunikation

Er du under uddannelse til grafisk designer, og drømmer du om at være med til at udvikle og bringe BankInvests visuelle profil i spil på tværs af platforme og materialer, så er det måske dig, vi leder efter.  

I BankInvest har vi i 2020 implementeret en gennemgribende opdatering af vores visuelle identitet og brand. Lige nu søger vi en grafisk studentermedhjælper, som kan være med til at udvikle vores visuelle profil. 

Dine arbejdsopgaver 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at designe og layoute brochurer og grafisk materiale til website, SoMe, nyhedsbreve og andre digitale projekter. Du kommer også til at designe og udvikle infografik, illustrationer og animationsvideoer samt udarbejde og redigere vores inhouse-videoproduktioner. 

Derudover kommer du til at arbejde med billedbehandling, opdatering af fotos og billedbank samt opdatering vores standard PowerPoint præsentationer.  

Om dig 

Du er kreativ og idérig og har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Du er god til at navigere i en omskiftelig hverdag, hvor du vil være en vigtig del af arbejdet med at levere produktioner, der understøtter vores visuelle profil og brand. Du er struktureret og har fokus på detaljen. 

Du er vant til at arbejde i Adobes programmer - særligt InDesign og Photoshop, men har også et godt kendskab til Premier Pro og Illustrator. Derudover har du også erfaring med at arbejde med illustrationer i PowerPoint. 

Om at arbejde i BankInvest 

I Digital Marketing & Kommunikation bliver du en del af et mindre team bestående af tre fuldtidsmedarbejdere og en studentermedhjælper.  

Derudover bliver du en del af en dynamisk virksomhed med ca. 110 ansatte med en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange dygtige kollegaer.  

Er du vores grafiske studentermedhjælper? 

Så send os din ansøgning inkl. portfolio hurtigst muligt og senest den 24. januar 2021. Vi holder løbende samtaler. 

Jobbet er på ca. 15 timer om ugen med fleksible arbejdstider i tidsrummet 8 til 17. 

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing- & Kommunikationschef Vevika Søberg på 77 30 90 17 eller ves@bankinvest.dk

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld