Menu

Søg på sitet

Analytiker med flair for programmering til BankInvest

Job i BankInvest

Analytiker med flair for programmering til BankInvest

Er du god til tal? Og er du god til at kode? Ønsker du et spændende job, hvor du kan få lov til at anvende både din matematiske kunnen, arbejde med store datamængder og kode? Så er det muligvis dig vi søger til en stilling som analytiker i BankInvest.

Investeringsrisiko & Selection teamet

I teamet arbejder vi primært med analyse af risiko og afkast på tværs af alle vores investeringsprodukter. Vi rådgiver og sparrer med vores distributører omkring sammensætning og risiko i deres modelporteføljer. Vi udvælger også vores eksterne forvaltere og står for den løbende opfølgning med dem. Derudover har vi en række opgaver ift. rapportering og salgsmateriale.

Vi er et team med et højt fagligt niveau, mange spændende opgaver og kontaktflader til næsten hele huset. Vi har brug for en analytiker med primært fokus på at sætte strøm til vores nuværende Excel-baserede løsninger, dvs. masser af kodning og udviklingsopgaver på tværs af eksisterende og nye platforme.

BankInvest er en førende dansk kapitalforvalter og udbyder af investeringsfonde med en samlet formue under forvaltning på ca. 132 milliarder kroner. BankInvest forvalter midler for cirka 200.000 private investorer, der er kunder i 50 pengeinstitutter, som distribuerer og rådgiver om BankInvests investeringsprodukter. Derudover forvaltes midler for en række institutionelle investorer i Danmark og udlandet. BankInvest er førende indenfor ansvarlige og bæredygtige investeringer.

Dine arbejdsområder vil være:

  • Bidrage til den løbende udvikling af risiko-materiale
  • Bidrage til videreudvikling og effektivisering af vores eksisterende løsninger i Excel/VBA/SQL
  • Flytte eksisterende Excel/SQL baserede løsninger til Python/API

Gennem arbejdet får du et indgående kendskab til hvordan en kapitalforvalter fungerer, og der vil være god mulighed for, at dine opgaver ændrer sig over tid i takt med at dine færdigheder og kendskab til investering og kapitalforvaltning vokser.

Om dig

Du er formentlig cand.merc.(mat), cand.merc.(it) eller lignede, gerne nyuddannet eller med et par års erfaring. Du har indgående kendskab til at kode i Python eller lignende sprog og er fortrolig med SQL.
Som person går du op i detaljerne. Du sætter en dyd i at lave dit arbejde ordentligt, og stopper ikke før resultatet er 100%, som du gerne vil have det. Du arbejder hurtigt, effektivt og brænder for kodning.

Vi tilbyder

Hos BankInvest bliver du en del af en dynamisk virksomhed i hjertet af København med en uformel omgangstone og kompetente kollegaer. Du bliver en del af et positivt og professionelt samarbejdsklima, hvor der er et højt fagligt niveau og integritet. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du selv vil få mulighed for at tage ansvar og præge dine arbejdsopgaver.

Hos BankInvest får du en attraktiv løn og en bred vifte af personalegoder, fx sundhedssikring, tandforsikring og gourmet kantineordning. Derudover har vi også en række sociale arrangementer, som uformel fredagsvin, fredagsbar, sommerfest, BI-dag, juletræsfældning, julefrokost etc.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for Investeringsrisiko & Selection, Jakob Møller Petersen på tlf. 77 31 94 68 og/eller [email protected]

Send din ansøgning senest torsdag den 30. november 2023. Vi holder samtaler løbende.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld